Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar henüz başlamadı ama Bensu Soral, çoktan Leyla ve Cem’e bağlanmış!

Cam Tavanlar henüz başlamadı ama Bensu Soral, çoktan Leyla ve Cem’e bağlanmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cam Tavanlar dizisi, yaz sezonunun iddialı dizilerinden bir tanesi. Şimdiden tanıtımları ile de büyük bir ilgi çekmeyi başardı! İki başarılı ve yetenekli oyuncu Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın biri araya getiren dizi merakla bekleniyor. Kubilay Aka, 4 sezondur Çukur’da Celasun karakteri ile büyük beğeni toplamaktaydı, Bensu Soral ise İçerde dizisinden sonra uzun bir zamandır ekranda yoktu.

Ojo Pictures’ın yeni dizisi Cam Tavanlar’ı yayın tarihi de belli oldu. 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak olan dizi için heyecan dorukta!

Önümüzdeki günlerde Bensu Soral’ı Leyla ve Kubilay Aka’yı da Cem karakteriyle muhtemelen çok konuşacağız. İki oyunu ise sette güzel bir uyum yakalamış. Tanıtımlarla birlikte başarılı iki ismin ekran uyumu için de izleyiciler şimdiden güzel yorumlar yapıyorlar.

Bir süredir çekimlerine başlanılan dizinin tanıtımlarından sonra da heyecan iyice yükseldi. Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün üstlendiği dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazıyor.

Cam Tavanlar henüz başlamadı ama Bensu Soral, çoktan Leyla ve Cem'e bağlanmış! 8

Bu arada dizinin kadrosunda ayrıca Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar da yer almakta.

Dizinin setinden güzel kareler de gelmeye devam ediyor. Bensu Soral, son yaptığı paylaşımla dizide oynadıkları yeni karakterlerle ilgili olarak “Leyla’nın en sevdiğim hali. Cem’in de en çok ‘günümüzdeki’ halini ve olaylara bakış açısını seviyorum” notunu düştü.

Bensu Soral’ın sözleri şu an için çok anlam taşımasa da Leyla ve Cem karakterlerini tanıdıkça bu sözler daha iyi anlaşılacak! Oyuncu, diziyi henüz bilmeyenler için spoi veriyor aslında…

Cam Tavanlar henüz başlamadı ama Bensu Soral, çoktan Leyla ve Cem'e bağlanmış! 9