Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, tarzıyla attı havasını! Cansu Dere, eski dizisindeki küçük partnerini unutmadı!

Hilal Altınbilek, tarzıyla attı havasını! Cansu Dere, eski dizisindeki küçük partnerini unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyonların iki sevilen dizisi Sadakatsiz ve Bir Zamanlar Çukurova’nın iki başarılı kadın oyuncusu Hilal Altınbilek ve Cansu Dere’nin instagram hesapları da ilgiyle takip ediliyor. Sevilen oyuncuların son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Cansu Dere var. Oyuncu, şu sıralar Kanal D’nin sezona damgasını vuran yapımlarından birisi olan Sadakatsiz’deki Asya karakteri ile gündemde.

Cansu Dere, BBC’nin Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz’deki Asya ile beğenileri bir kez daha kazanmakta. Caner Cindoruk ile başrolde yer alan oyuncu, çok sevilen bir başka dizisindeki küçük rol arkadaşını andı.

Cansu Dere, instagram hesabından Anne isimli dizide birlikte rol aldığı başarılı, yetenekli eski partneri Beren Gökyıldız ile bir pozlarını paylaştı.

Dere, küçük oyuncuya zaman zaman sosyal medyadan sevgi dolu göndermeler yapıyor. İşte ikilinin sevgi dolu pozları…

Hilal Altınbilek, tarzıyla attı havasını! Cansu Dere, eski dizisindeki küçük partnerini unutmadı! 9

Atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da 3 sezondur Züleyha karakteri ile ekranlarda olan Hilal Altınbilek’in dönem kostümleriyle haline o kadar çok alıştık ki gerçekteki hali kimi zaman şaşırtıyor.

Züleyha rolü ile kariyerinde önemli bir sıçrama yapan Hilal Altınbilek, instagram sayfasından son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Oyuncunun dizideki halinden çok başka imajı ise hayranlarının beğenisini kazandı.

 

Hilal Altınbilek, tarzıyla attı havasını! Cansu Dere, eski dizisindeki küçük partnerini unutmadı! 10

Bir diğer pozunda saçlarını iki yandan ören oyuncunun güneş gözlüklü pozu da yine beğeni toplamakta…

Hilal Altınbilek, tarzıyla attı havasını! Cansu Dere, eski dizisindeki küçük partnerini unutmadı! 11