Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası setinde dostluklar kurulmuş, tavlalar oynanıyor! İrem Helvacıoğlu’ndan esprili paylaşım!

Baş Belası setinde dostluklar kurulmuş, tavlalar oynanıyor! İrem Helvacıoğlu’ndan esprili paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in başrolünde oynadıkları Baş Belası isimli polisiye komedi dizinin çekimleri başladı. Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’in ardından, Seni Çok Bekledim dizisi ile ekrana gelmişti. Bu kez yepyeni bir imajla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk tanıtımı geçtiğimiz gün yayınlanan Baş Belası dizisi merakla bekleniyor. Dizide Seçkin Özdemir ile iyi bir ikili oldukları görülen İrem Helvacıoğlu, partneri ile de dostluk bağını kurmuş…

Çekimlerin başladığı da İrem Helvacıoğlu’nun yaptığı bir paylaşımdan anlaşılmakta. Atv’de yayınlanacak olan dizinin setinden ilk pozu paylaştı oyuncu.

ARC Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Murat Onbul yapıyor. İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir ile yanyana oldukları bir kareyi instagram sayfasından paylaştı.

Özdemir’in bir kişiyle tavla oynadığı ve Helvacıoğlu’nun da onları izlediği anlaşılan fotoğrafa “Şans melekliğim işe yaramadığına göre ben kaçar” notunu düşmüş oyuncu.

İşte iki oyuncunun setten ilk pozları…

Baş Belası setinde dostluklar kurulmuş, tavlalar oynanıyor! İrem Helvacıoğlu'ndan esprili paylaşım! 7

Baş Belası dizisinde rol alacak diğer oyuncular da belli oldu. Kadroda Bülent Düzgünoğlu, Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt ve Buçe Buse Kahraman rol alıyor.

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası’nda çocuğunun babası bir cinayete karıştıktan sonra ortalıktan kaybolan ve bir psikolog olan İpek karakterine hayat verecek.

Dizide Seçkin Özdemir ise cinayet büro başkomiseri Şahin’i canlandıracak. Baş Belası, emniyette cinayet büroda işe başlayan İpek ile tamamen zıt karakterdeki İbaş komiser Şahin’in eğlenceli ve heyecanlı hikayesini anlatacak.