Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisi ekibi bu defa da Çeşme’de Enis Arıkan’ın misafiri oldu!

Camdaki Kız dizisi ekibi bu defa da Çeşme’de Enis Arıkan’ın misafiri oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin 3. sezonda da devam edecek olan sevilen dizisi Camdaki Kız ekibi, tüm sezonu birlikte geçirdiler. Şimdilerde ise tatil sürecinde dinleniyor, bol bol geziyor, eğleniyorlar. Oyuncuların yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından, tatillerini nasıl geçirdiklerini görmek mümkün.

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, sezon finali çekimleri biter bitmez eşi Emre Yetkin ile soluğu Yunan adalarında almıştı. Oyuncu, doyasıya gezip, pek çok eğlenceli anını da instagram sayfasından paylaştı.

Camdaki Kız’ın ‘Muzaffer’i Enis Arıkan da önce annesi ile Kıbrıs tatili yapıp, ardından tek başına Maldivler’e gitti. Adada tek başına tatil yapan ve muhteşem manzaralar eşliğindeki video ve fotoğraflarını paylaşan Arıkan, ardından yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın, sevgilisi Mustafa Sakallı ile açtığı Alaçatı’daki mekanda ortaya çıktı.

Oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da Burcu Biricik ile bir araya gelmiş ve sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaşmıştı. Camdaki Kız ekibi bu defa Enis Arıkan’ın Çeşmede’ki evine misafir oldu.

Camdaki Kız dizisi ekibi bu defa da Çeşme'de Enis Arıkan'ın misafiri oldu! 7

Enis Arıkan ekip arkadaşları Selma Ergeç, Tuğrul Tülek ve Burcu Biricik ile keyifli fotoğraf karelerini sosyal medyada paylaştı. Camdaki Kız ekibinin kemik kadrosunun tatilde de bir araya gelmeleri, kurulan dostluk bağının bir ifadesi aynı zamanda.

Ekibin Camdaki Kız’ın çekimleri sırasında sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda zaten çok iyi anlaştıkları belli oluyordu. Camdaki Kız ekibinin yaz tatilinde de bir araya gelmeleri aralarındaki güçlü dostluk bağına ve birlikte keyifli vakit geçirdiklerine işaret ediyor.