Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları için hazırlıklar tam gaz sürüyor!

ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları için hazırlıklar tam gaz sürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV bu kış sezonunda Ateş Kuşları isimli diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bozdağ Film tarafından çekilecek dizi için hazırlıklar tam gaz sürerken ekibin sete çıkacağı tarih de merakla bekleniyor.

Geçen sezon Destan dizisini ATV ekranında izleyiciyle buluşturan Bozdağ Film, yeni bir diziyi daha aynı kanalda izleyiciyle buluşturacak. Yine iddialı bir yapım olacağı belirtilen Ateş Kuşları’nın konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak diziyle ilgili çalışmalar son hız devam ediyor.

Senaryosu Ayşe Ferda Yılmaz ile Nehir Erdem tarafından yazılan dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapacak. İran asıllı Khalilzadeh, Destan dizisinin de yönetmenlerinden biriydi. Dolayısıyla başarılı yönetmen yeni projesinde yine Bozdağ Film ve ATV’yle birlikte çalışacak.

ATV’nin yeni dizisi Ateş Kuşları için hazırlıklar tam gaz sürüyor! 7

Ateş Kuşları dizisinin çekimlerinin daha önce yapılan açıklamada ağustos ayında başlayacağı belirtilmişti. Ancak dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili hala bir gelişme yok. Hazırlıkları son hız devam eden dizinin ne zaman sete çıkacağı merak ediliyor.

Bu arada Bozdağ Film’in ATV için çektiği Destan dizisinin yeni sezonda çekilecek tek bölümle ekranlara veda edeceği kesinleşti. İddialara göre Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Berkay Akgül final bölümünde yer almayacak. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa Destan izleyiciye çok büyük eksiklerle veda edecek.

Geçen kış sezonuna zirveden giren Destan için her şey yolunda giderken aynı akşam yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi işleri bozdu. Reytinglerde sürekli yükselen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş, Destan’ı reytinglerdeki birinciliğinden etti. Destan her ne kadar kan kaybı yaşasa da reytingleri çok da kötü gitmiyordu. Diziyle ilgili alınan final kararının sebebi izleyiciler tarafından anlaşılamadı.