Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş setlere mi dönüyor!

Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş setlere mi dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – En son Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakteriyle izlediğimiz Uğur Güneş, dizi sona erdikten sonra setlere ara vermişti. Bu süreçte dinlenen ve yurt dışından ödüllere layık görülen başarılı oyuncuyla ilgili hayranlarını çok sevindirecek bir iddia var.

Son dönemin başarılı oyuncularından Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Yılmaz karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından rol aldığı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’da hayat verdiği Davut karakteriyle de büyük bir çıkış yapmıştı.

Başarılı oyuncu izleyici tarafından çok sevilmesine rağmen reytingleri kötü giden Kanunsuz Topraklar dizisinin sona ermesinden sonra kabuğuna çekildi ve setlere bir süreliğine ara verdi. Güneş bu süreçte ödül almak üzere yurt dışına gitti. Ancak nihayet Uğur Güneş’ten beklenen haber geldi.

Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş setlere mi dönüyor! 7

Bir iddiaya göre Uğur Güneş yeni bir dizi anlaşması yaptı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Güneş’in anlaştığı dizinin dijital mi yoksa ulusal kanal mı olduğu ve yeni sezonda mı yayınlanacağı bilinmiyor. Hayranları büyük bir merakla Uğur Güneş’ten gelecek bilgileri bekliyor.

Uğur Güneş, özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisi sayesinde Arap dünyasının en sevdiği oyuncularından biri haline geldi. Başarılı oyuncu dizide üç sezon boyunca Yılmaz Akkaya karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Başarılı oyuncu birkaç ay önce Arap dünyasının çok önemli bir ödülü olan The Murex d’Or Ödül Törenine katılmak üzere Dubai’ye gitti. Arap dünyasının en başarılı dizi, film ve oyuncularına ödüllerin verildiği törende Uğur Güneş özel konuklardan biri oldu. Güneş kısa süre önce de Hindistan’a gitti. Güneş, Eski bir Bollywood oyuncusu olan Tanya Singgh’in ilk Hintçe Şarkısı ‘Woh Beetey Din’in klibinde rol aldı.