Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi herkesi şaşkına çevirdi, kimse böyle bir şeyi beklemiyordu!

Camdaki Kız dizisi herkesi şaşkına çevirdi, kimse böyle bir şeyi beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com // Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız, iki sezon başarılı bir performans ortaya koydu ve 48. bölümü ile de geçtiğimiz hafta 3. sezona başladı. Dizinin hikayesinde heyecan devam ederken, oyunculuk başarısı da izleyicilerden takdir gördü. Ancak reyting oranları noktasında herkes fazlasıyla şaşırdı.

Camdaki Kız dizisi AB’de günü ikinci bitirmiş, ABC1’de üçüncülük elde etmiş ve tüm kişiler kategorisinde de beşinci sırayı elde etmişti. Bu sonuçları görenler ilk iki sezondaki birincilik başarılarının artık o kadar da kolay olmayacağını hemen fark etti. Özellikle de yaz döneminde başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin güçlü bir çıkış yapması ve bunu sürdüren etkili performansı hesapları alt üst etti.

Burcu Biricik’in Nalan karakterinde yine hayranlarını mest ettiği bir bölüm geride kalmış ama herkesin aklını da reyting oranları kurcalamaya başlamıştı. AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde gelen reytinglere rağmen, geçtiğimiz sezonlara bakılınca bunun dizi için çok da başarılı bir durum olmadığı anlaşılıyor.

Camdaki Kız dizisi herkesi şaşkına çevirdi, kimse böyle bir şeyi beklemiyordu! 7

Camdaki Kız için perşembe rekabetinde öne çıkma imkanı hala var ama bu artık eskisi kadar kolay olmayacak gibi gözüküyor. Bu nedenle de 22 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 49. yeni bölümün sonuçları birçok şeyi anlatacaktır.

Özellikle Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle fazlasıyla öne çıkması sonucunda Camdaki Kız için birincilik kolay olmayacak gibi gözüküyor. Tabii ki iki dizinin reytingleri arasında çok fazla bir fark yok.

Camdaki Kız, geçtiğimiz sezon bir ara Mahkum dizisi karşısında düşüş sergilemiş ama daha sonra hikayenin başarılı şekilde sürdürülmesi ile izleyicileri yeniden kendisine çekmeyi başarmıştı. Önümüzdeki haftalarda da hikayede yaşanacak gelişmelerin Camdaki Kız’a yeniden birincilikler kazandırma ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor.

İzleyiciler özellikle de Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın canlandırdıkları Nalan ile Hayri karakterlerinin sahnelerinin azlığından yakınıyor. Dizinin senaristleri şayet bu iki karakteri biraz daha fazla öne çıkartır ise daha heyecanlı geçecek olan bölümler, daha iyi reytingleri de beraberinde getirebilir.