Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin ikinci sezon reyting başlangıç kötü oldu, Kusursuz Kiracı dizisi felaketi yaşadı!

Baba dizisinin ikinci sezon reyting başlangıç kötü oldu, Kusursuz Kiracı dizisi felaketi yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisi ikinci sezona 20 Eylül Salı akşamı yayınlanan 16. bölüm ile başladı. Gökhan Horzum’un yazdığı hikayenin büyük değişim geçirmesine ve diziye 7 önemli ismin katılmasına rağmen elde edilen reytinglerin düşüklüğü kafaları karıştırdı.

Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin 16. bölümü tüm kişiler kategorisinde onuncu sırayı elde ederken, AB grubunda beşinci ve ABC1 grubunda ise altıncı sırada bulunuyor. Dizinin yenilenen hikayesi ve oyuncu kadrosuna rağmen, özellikle Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni atv dizisinin de etkisi ile düşük oranlarla ikinci sezona başladığını belirtelim.

Baba isimli dizi ilk sezonunda çok daha iyi reytingler elde edebiliyordu. Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin ilerleyen bölümlerinde reytinglerin yükselmesi bekleniyor. Şayet reyting yükselmesi sağlanamaz ise dizinin kritik bir duruma düşme ihtimali de bulunuyor.

Baba dizisinin ikinci sezon reyting başlangıç kötü oldu, Kusursuz Kiracı dizisi felaketi yaşadı! 8

Ayrıca 20 Eylül akşamı geçen hafta sezona çok iyi başlangıç yapan Üç Kız Kardeş dizisinin de ciddi bir sarsılma yaşadığı gözüküyor. Birinciliği kaybetse de tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan Kanal D dizisi, AB grubunda üçüncülük ve ABC1’de ise dördüncülük elde etti. Üç Kız Kardeş ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile yine de iyi bir sınav vermişe benziyor.

Baba dizisinin ikinci sezon reyting başlangıç kötü oldu, Kusursuz Kiracı dizisi felaketi yaşadı! 9

Fox TV’de izleyicilerle buluşan Kusursuz Kiracı dizisi ise dördüncü bölümü ile birlikte reytinglerde büyük bir düşüş yaşayarak, herkesi şaşkına çevirdi. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin tüm kişilerde on dördüncü, AB’de on altıncı ve ABC1’de ise on üçüncü sırada yer alması büyük bir şok olarak gözüküyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm kategorilerde birinci sırayi elde ederek salı rekabetinde zirveye çıkması ile birlikte Kusursuz Kiracı dizisinin de büyük izleyici kaybı yaşayarak tehlikeli bir noktaya sürüklendiği gözüküyor.