Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’a sürpriz isim!

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’a sürpriz isim!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında bu sezon yayınlanan başarılı yapımlar arasında yer alan Kuruluş Osman dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Burak Çelik, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi başarılı isimler yer alıyor.

Burak Özçivit’in Osman Bey karakterine hayat verdiği dizi, güçlü kadrosu ve hikayesiyle üçüncü sezonunda da nefesleri kesmeye devam ediyor. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini ise Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği dizi aksiyon sahneleri ve oyuncu performanslarıyla Kuruluş Osman, reytinglerde ve sosyal medyada zirvesinde yer alıyor.

Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan diziye son olarak başarılı oyuncu Murat Serezli konuk oluyor. Usta oyuncu, Kuruluş Osman’da sürpriz bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor.

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’a sürpriz isim! 7
2016 yılında başrolünde oynadığı Dağ II filminde canlandırdığı “Veysel Yarbay” karakteriyle büyük beğeni toplayan Murat Serezli, 2017-2021 yılları arasında FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde “Kopuz Albay”a hayat verdi.

Aralık ayından bu yana TRT 1 ekranlarına gelen 112 Acil Çağrı programını sunan usta isim, aynı zamanda bu yıl vizyona girmesi beklenen Göktürk Üçlemesi’nin ilk filmi İlk Göktürk için kamera karşısına geçecek. Oyuncu üçlemenin ilk filminde Aytaç Şaşmaz ve Serkan Çayoğlu ile birlikte hayranlarının karşısına çıkacak.