Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın, hayranlarını da göz yaşına boğan büyük üzüntüsü!..

Seray Kaya’nın, hayranlarını da göz yaşına boğan büyük üzüntüsü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com /  Detay– ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide gözünden yaş eksik olmayan oyuncu Seray Kaya şu sıralar özel hayatında da pek farksız değil.

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımında çok sevdiği köpeği ‘Jack’in  kansere yakalandığını açıklamış ve üzüntüsünü takipçileriyle paylaşmıştı.

Oyuncu köpeğini kaybetti. Hayvan dostunun acısıyla sarsılan Seray Kaya instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Seray Kaya'nın, hayranlarını da göz yaşına boğan büyük üzüntüsü!.. 8

Seray Kaya instagram hesabında köpeğiyle biriktirdiği anlardan fotoğraflarını paylaşarak altına şu duygusal sözleri yazdı. “Hoşçakal en iyi arkadaşım. Seni bulduğumda anne sütünden yeni kesilmiş üstün başın kir içindeydin. Önce evime sonra ruhumun en savunmasız köşesine yerleştin ve bunca sene orayı ne güzel ısıttın. Sen her zaman çok güçlü bir çocuktun ama bu sefer yolumuz zordu çok haklıydın. Sen gittin ve acıların dindi biliyorum. Şimdi orada çok mutlusun onuda biliyorum. İyi ki geldin, iyi ki yuvam oldun. Seni çok seviyorum. ”

Seray Kaya'nın, hayranlarını da göz yaşına boğan büyük üzüntüsü!.. 9

Seray Kaya paylaşımıyla hayranlarını da duygulandırdı. Güzel oyuncu yeni sezonda, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Dram hikayesi olarak öne çıkan Bir Küçük Gün Işığı’nda Berk Oktay ile partner olan Seray Kaya izleyiciden daha ilk bölümdeki performansıyla tam not aldı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ‘Elif’ karakterini canlandıran oyuncunun dizide de gözünden yaş eksik olmuyor. Oyuncu rol gereği yaşadığı büyük dramı izleyiciye hissettirme noktasında da başarılı bir oyunculuk sergiliyor.