Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Feride ile Cana iyi bir ekip oldu, milleti deli ediyorlar!

Camdaki Kız dizisinde Feride ile Cana iyi bir ekip oldu, milleti deli ediyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu devam ediyor. Dizinin yeniden ekranlara dönüşü hayranları çok memnun ederken, reytinglerde tüm kişiler kategorisindeki düşüş ise biraz can sıkıcı gözüküyor. AB ve ABC1 gruplarında çok daha iyi oranlar elde eden Camdaki Kız, geçen sezondaki reytinglerine henüz ulaşamasa da yine de çok güçlü bir izleyici desteğine sahip bulunuyor.

Camdaki Kız dizisinde üçüncü sezonda da hem Feride karakteri hem de Cana, dizinin kilit kadınları olmaya devam edecek. Cana karakterinde Hande Ataizi, oyunculuk kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Nur Sürer ise ustalık eseri Feride karakteri ile unutulmazlar arasına çoktan katıldı.

Nur Sürer, Kanal D’de yayınlanan Set Ekstra programında dizideki Feride ile Cana çekişmesine değindi. Sette Hande Ataizi ile iyi bir ekip olduklarını ifade eden Nur Sürer, “Cana ile aslında iyi bir ekip olduk. Karşılıklı şeyler, arkamdan atıp tutuyor, yüzüme bir şey söyleyemiyor” şeklinde konuştu.

Camdaki Kız dizisinde Feride ile Cana iyi bir ekip oldu, milleti deli ediyorlar! 8

Dizinin başlarında Feride’nin Cana’nın saçlarını çektiği sahne de çok dikkat çekmişti. O sahnenin çekimleri sırasında Nur Sürer, rol arkadaşı Hande Ataizi’nin canını acıtmaktan çok korkmuş. Usta oyuncu, “Nur ablacağım sen rahat oyununu oyna falan diyor” diyerek gülümsetti.

Dizide ikinci sezonda hikayeye dahil olan Cihangir Ceyhan, Hayri karakteri ile de yeni dönemin en çok konuşulan erkek oyuncusu olacak gibi gözüküyor. Hayri için Nur Sürer’in yorumu ise şöyle oldu:

Nur Sürer, “Hayri büyük problemimiz. El atıyorum, katiyen kimseye nefes aldırmıyorum” diye konuştu. Bu sözler ile birlikte Feride karakterinin üçüncü sezonda hem Cana hem de Hayri’ye karşı çok sert tavırlar sergileyeceği anlaşılıyor.

Camdaki Kız dizisinde Feride ile Cana iyi bir ekip oldu, milleti deli ediyorlar! 9

Feride karakterinin kırmızı ojeleri de dizide değişmeyen detaylardan ve izleyicilerin de bu konuyu çok sorduğu ortaya çıktı. Nur Sürer, “Herkes çok merak ediyor, ojenin markasını soranlar var. Oje o kadar önemli, değişmiyor aynı renk kullanıyoruz” dedi.

Genelde evde yaşadığını ve ekip ile birlikte bir şey yapmadıkça dışarı çıkmadığını anlatan Nur Sürer, çok kitap okuyan birisi olduğunu da sözlerine ekledi.