Ana sayfa Sosyal Medya Ramo felaketi tekrar mı edecek? Murat Yıldırım’ın Aziz dizisiyle ilgili sözleri şoke etti!

Ramo felaketi tekrar mı edecek? Murat Yıldırım’ın Aziz dizisiyle ilgili sözleri şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisi Show TV ekranında yayınlanıyor. Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez dizinin üç başrol oyuncusu olarak hikayede yer alıyor… Damla Sönmez’in canlandırdığı Dilruba karakterinin diziden çıkması, ayrıca senaristin değişmesi de son günlerin en çok konuşulan konularının başında geliyor.

Aziz dizisi hayranları, ikinci sezonda da dizinin ekranda olup olmayacağını çok merak ediliyor. Ramazan ayının öncesinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler ile Aziz’in devam etmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak son haftalarda televizyon yönelik azalan izleyici ilgisi, reytinglerde ciddi bir düşüş yaşanmasına neden oldu.

Aziz dizisinin de bu izleyici ilgisinin azalmasından çok fazla etkilendiğini reytinglerinin ortalamanın altına gerilemesi ile görmekteyiz. İkinci sezon ihtimali ise azaldı. Bu durum Murat Yıldırım’ın sözleriyle birçok dizi hayranında telaşa neden oldu.

Murat Yıldırım, katıldığı etkinlikte gazetecilerin Aziz dizisinin geleceği ile ilgili sorularına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, arkadaşı Tolgahan Sayışman’ın yapımcısı olduğu ve başrolünde yer aldığı Aynasız Haluk filminin galasına katıldı. Murat Yıldırım, bu buluşmada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gördüğümüz kadarıyla iyi gidiyor. Sezon sonuna doğru artık geldik. Biraz yorulmalar oluyor tabii ki. Yeni bir enerji ile yeni bir şevkle tekrar devam edeceğiz inşallah. Bakalım, daha ne olacağı belli değil ama hikayeye yeni açılımlar katıldı. Bakalım ben de bekliyorum. Henüz yeni sezonla ilgili bir şey konuşulmadı. Belki bu ay içerisinde belli olur, ne yapacağımız…”

Ramo felaketi tekrar mı edecek? Murat Yıldırım'ın Aziz dizisiyle ilgili sözleri şoke etti! 7

Murat Yıldırım’ın bu sözleri birçok Aziz dizisi hayranını hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin ikinci sezonda devam etmesinin garanti olduğunu düşünenler Murat Yıldırım’ın henüz netlik kazanmadığını duyurması ile şaşkına döndü.

Geçen sezon Ramo dizisi de iyi reytingler almasına rağmen Show TV tarafından yayından kaldırılmış ve herkes şoke olmuştu. Hatta Murat Yıldırım bile neden Ramo’nun yayından kaldırıldığını bilmediğini, devam etmesini beklediklerini söylemişti.

Aziz dizisi hayranları, Ramo konusunda Show TV’nin son dakikadaki yayından kaldırma kararını hatırlıyor ve Aziz dizisinin de başına böyle bir felaket gelmesinden çok korkuyor.