Ana sayfa Sinema Camdaki Kız dizisindeki dramın ardından Enis Arıkan, yeniden güldürecek bir projede!

Camdaki Kız dizisindeki dramın ardından Enis Arıkan, yeniden güldürecek bir projede!

tarafından ker_def

Yapımını Med Yapım, CJ ENM, Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı, Aslı T. Kızmaz’ın aylarca en çok satanlarda yer alan kitabından Müge Öztürk’le birlikte sinemaya uyarladığı ‘Benden Ne Olur?’, cuma günü sinemalarda seyirciyle buluşacak. Filmde yer alan isimlerden birisi de Camdaki Kız dizisinde Muzaffer olarak yer alan Enis Arıkan. Komedi performansları ile bilinen oyuncu dram yapımında rol alarak geçen yıl herkesi şaşırtmıştı.

Enis Arıkan 14 Ocak’ta vizyona girecek olan Benden Ne Olur isimli sinema filminde de çok farklı bir karakter ile bu sefer izleyenleri güldürecek. Film. 21’nci yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın (Hazal Kaya) birbirinden komik ve tanıdık maceralarını sinema salonlarına getirecek. ‘Benden Ne Olur?’da Sertab’ın iç sesini Enis Arıkan canlandırıyor.

Camdaki Kız dizisindeki dramın ardından Enis Arıkan, yeniden güldürecek bir projede! 7

Alışılmışın dışında ve son derece eğlenceli bir rolle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Enis Arıkan, rolüyle ilgili “Kendimi oynamak çok keyifli, sadece Enis Arıkan’ın biraz karikatürize hali diyebilirsiniz filmde göreceğiniz Enis için. Sertab karakterinin iç sesiyim ve çok komik sahnelerimiz var. Çok güzel bir setti seyircinin de çok seveceğini düşünüyorum” dedi.

Filmde tüm sahnelerini Hazal Kaya ile çeken Arıkan “Hazal ile yıllardır çok yakın arkadaşız. 15 yıl sonra tekrar karşılıklı oynamak çok heyecan vericiydi. Çok güvenli alandı yakın arkadaşımla tekrar oynamak” şeklinde konuştu.

‘Benden Ne Olur?’, muhteşem oyuncu kadrosu, eğlenceli anlatımı, modern şehir yaşamına dair renkli sahneleri ile sezonun favori filmlerinden olacak. ‘Benden Ne Olur?’un başroldeki Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan’ın yanı sıra, zengin oyuncu kadrosunda Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci de yer alıyor.

‘Benden Ne Olur?’ 14 Ocak’ta sinemalarda.