Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin başarısı Burcu Biricik ve Nadim Güç ile bir kez daha kanıtlandı!

Camdaki Kız dizisinin başarısı Burcu Biricik ve Nadim Güç ile bir kez daha kanıtlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ikinci sezonu geride kalan Camdaki Kız dizisinin çok başarılı bir proje olduğunu bugüne kadar ortaya koyduğu performans ile biliyoruz. Burcu Biricik’in kadın başrol olarak hayranlarını mest ettiği Nalan karakterinin hikayesi devam ediyor.

Camdaki Kız dizisi, üçüncü sezonuyla birlikte muhtemelen Eylül ayından itibaren yeniden Kanal D ekranında olacak. İlk iki sezon çok başarılı bir çıkış sergileyen dizinin hikayesiyle yine milyonları ekran başına toplaması da garanti gözüküyor.

Camdaki Kız dizisinin böyle önemli bir çıkış yapmasının ardından Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde iki ödül için yarışıyor olması da büyük bir başarı olarak gözüküyor. Hem dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülü için yarışıyor hem de yönetmen Nadim Güç, ‘en iyi yönetmen’ dalında yarışmada yer alıyor.

Hayat Şarkısı dizisiyle kariyerinde bir anda zıplama yaşayan Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinin büyüsüyle de hayranlarını katlamakla kalmadı, ismini dünyanın dört bir yanına da duyurdu.

Camdaki Kız dizisinin başarısı Burcu Biricik ve Nadim Güç ile bir kez daha kanıtlandı! 8

22 Eylül’de Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde kazananlar açıklanacak. Mahkum, Aziz ve Destan dizilerimiz ‘en iyi dizi kategorisi için yarışıyor.

Burcu Biricik ise en iyi kadın oyuncu kategorisinde Ebru Şahin’in de olduğu güçlü rakiplerle yarışıyor.

“En iyi yönetmen” kategorisinde ise bu alanda sadece Camdaki Kız dizisinin yönetmeni Nadim Güç, Türkiye’yi temsil ediyor.

Camdaki Kız dizisinin başarısı Burcu Biricik ve Nadim Güç ile bir kez daha kanıtlandı! 9

Camdaki Kız bu adaylıklar ile birlikte dünyada daha da çok konuşulduğu yeni bir döneme de girmiş oldu.