Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinden sonra İsmail Hacıoğlu’nun ajan rolü ona çok yakıştı!

Mahkum dizisinden sonra İsmail Hacıoğlu’nun ajan rolü ona çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projelere yaptığı büyük katkılarla adından çok söz ettiren İsmail Hacıoğlu, hangi rolde yer alsa o rolü gündeme taşıyor… Geçen sezon Mahkum isimli Fox TV dizisinde izlediğimiz ve ikiz kardeş karakterlerini başarıyla canlandıran İsmail Hacıoğlu, hayranlarından da büyük alkış almıştı.

Onur Tuna ile birlikte çok başarılı sahnelere imzasını atan İsmail Hacıoğlu, Eylül ayından itibaren de Mahkum dizisi ile yine Fox TV ekranında olmayı sürdürecek. Ünlü oyuncunun yaz döneminde çalışmaya karar vermesi de oyunculuk tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Zorlu geçen bir sezonun ardından kısa bir süre dinlenme fırsatı bulan İsmail Hacıoğlu daha sonra 49 isimli sinema filmi için sete çıktı. Çekimlerine devam edilen filmin hikayesi gerçek bir olaya dayanıyor. 2014 yılında Türkiye’nin Musul konsolosluğunu basan IŞID terör örgütü üyelerinin 49 kişiyi rehin alması ve sonrasında onların kurtarılması hikayesini anlatan film heyecan yarattı.

Başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun bulunduğu 49 filminin çekimleri Gaziantep’te gerçekleştiriliyor. Filmde Oğuz isimli Milli İstihbarat Teşkilatı ajanını canlandıran İsmail Hacıoğlu’ndan hayranları yine çok etkileyici bir rol bekliyor.

Mahkum dizisinden sonra İsmail Hacıoğlu'nun ajan rolü ona çok yakıştı! 7

Hande Doğandemir, Kerem Alışık, Sinan Tuzcuoğlu, Doğukan Polat gibi isimlerin de yer aldığı setten gelen görüntülerde İsmail Hacıoğlu’nun ajan rolüne ne kadar çok yakıştığını da görebilirsiniz.

Çekimleri devam eden filmin yapımcılığını Sadi Can Polat üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan oturuyor. İsmail Hacıoğlu’nun setten yapmış olduğu paylaşımlar da hayranları tarafından binlerce beğeni alıyor ve oyuncu övgülerle karşılaşıyor.