Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin en talihsiz karakteri bakın kim çıktı?

Camdaki Kız dizisinin en talihsiz karakteri bakın kim çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, 2021 yılının en başarılı yapımlarından birisi oldu. Dizide çok önemli oyuncular bulunuyor ve hikayenin de güçüyle çok başarılı reytingler elde ediliyor.

Burcu Biricik, Nur Sürer, Tamer Levent, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Hande Ataizi gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide dikkat çeken karakterlerden birisini de Tuğrul Tülek canlandırıyor.

Selma Ergeç’in canlandırdığı Selen karakterinin kocası olan Levent, ailesinin yaşadığı iflastan sonra kaybettiği prestiji geri almak için büyük çaba sergiliyor. Selen’in kocası olması ile birlikte Rafet Koroğlu’nun da damadı kimliği ile Tuğrul Tülek’in dizide önemli rollerden birisini canlandırdığını söyleyebiliriz.

Camdaki Kız dizisinin en talihsiz karakteri bakın kim çıktı? 8

Levent karakterinin bir başka özelliği ise hikayede çok fazla yemek yemesi olarak dikkatleri çekiyor. Bu durumun oyuncuyu çok zorladığını ise Selma Ergeç ifade etti.

Setteki yemek sahnelerini soran muhabire Selma Ergeç, “Tuğrul çok zorlanıyor. Çünkü Tuğrul çok yemek yiyor. Karakterinin özelliği itibariyle. Birkaç saat yemek yiyince… Biz yemek servisinden önce genelde bir şey yemiyoruz ki aç girelim diye” şeklinde konuştu.

Camdaki Kız dizisinin en talihsiz karakteri bakın kim çıktı? 9

Selma Ergeç’in bu sözleri Levent karakterinin çok yemek yeme durumunun Tuğrul Tülek için bir sıkıntı olduğunu da ortaya koyuyor.

Tülek, Camdaki Kız dizisindeki bu durumu ile sette en çok zorlanan isimlerden birisi ve bu anlamda da Levent karakterinin en şanssız yönü de bu…