Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin sevimsiz karakteri, Aldatmak dizisinde sevimli birisine dönüştü!

Camdaki Kız dizisinin sevimsiz karakteri, Aldatmak dizisinde sevimli birisine dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Alper olarak bir dönem hikayede yer alan Cem Sürgit, izleyicilerin pek de ısınamadıkları bir karaktere hayat vermişti. Camdaki Kız dizisinde kısa süreli olarak rol alan oyuncu, Sedat ve Melisa’yı tehdit eden bir karakterle yer aldı. Sedat’tan para koparmak için onu tehdit eden Alper karakteri hikayede Melisa’nın patronu olmuştu.

Cem Sürgit’in Camdaki Kız dizisindeki sevimsiz hallerini hatırlayanlar, oyuncuyu Aldatmak dizisinde çok faklı bir karakterde görünce bir hayli şaşırdı. 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, tiyatro oyunları ile tecrübelerini artırdı ve çeşitli dizilerde rol aldı. Atiye, Alev Alev ve Camdaki Kız projelerinin ardından Cem Sürgit, Aldatmak dizisindeki Ümit karakteri ile dikkatleri çekiyor. Bazı izleyiciler Mezarlık dizisindeki Savcı Gökhan olarak da Cem Sürgit’i hatırlayacaktır.

Camdaki Kız dizisinin sevimsiz karakteri, Aldatmak dizisinde sevimli birisine dönüştü! 8

atv ekranlarının perşembe akşamları sevilen dizisi Aldatmak’ta Ümit olarak çok farklı bir portede izlediğimiz oyuncu, dizi hayranlarını da mutlu ediyor. Camdaki Kız’daki sevimsiz hallerinden sonra Cem Sürgit’i Aldatmak dizisinde sevimli halleri ile izleyenler memnun.

Oyuncu, canlandırdığı Ümit karakterinin dışa dönük birisi olduğunu ve aynı zamanda kırılgan yönleri de olduğunu belirtti. Cem Sürgit, “Hayatını bir şekilde tam olarak rayına oturtamamış bir karakter. Biraz haylazlığa doğru gidiyor” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinin sevimsiz karakteri, Aldatmak dizisinde sevimli birisine dönüştü! 9

Dizinin setinde Vahide Perçin ile Cem Sürgit’in setteki samimi halleri de sosyal medyaya zaman zaman yansıyor. Dizi hayranları iki oyuncunun bu sempatik hallerine çok hoş yorumlar yaparak, sette güzel bir ortamın oluştuğunu anladıklarını belirten değerlendirmelerde bulunuyor.

Ümit karakterini canlandırırken kendisini bir lunaparta, atlıkarıncanın içindeymiş gibi hissettiğini anlatan oyuncu, izleyicilerin yorumlarının da çok hoş olduğunu belirtti. Karakterini bazı izleyicilerin Şener Şen’in unutulmaz Ziya karakterine benzetildiğinden bahseden Cem Sürgit, bu tür yorumlar almaktan da çok memnun.