Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman’ın setinde, oyuncu Nur Fettahoğlu’na sahne çekimi sırasında sürpriz yapıldı!..

Darmaduman’ın setinde, oyuncu Nur Fettahoğlu’na sahne çekimi sırasında sürpriz yapıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Star TV’nin Kağıt Ev dizisiyle gelmişti Nur Fettahoğlu. Oyuncu, 2021 yılında yayınlanan dizisinin kısa sürmesinin ardından uzun süredir ekranda değildi.

Ancak bu arada Benden Ne Olur?’ isimli filmle Disney Plus’ta izleyici ile buluşan Fettahoğlu, Babamın Öldüğü Gün, Ayak İşleri ve Doktor Sadık Ahmet filmlerinde de rol aldı.

Yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Darmaduman adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Nur Fettahoğlu 12 Kasım’da 42 yaşına bastı. Sosyal medyada elinde çiçeklerle pozunu yayınlayan ünlü oyuncu paylaşımına, “Yüzümde, kalbimde, ruhumda kocaman bir tebessümle kucaklıyorum hepinizi İyi ki varsınız” notunu düştü.

Darmaduman'ın setinde, oyuncu Nur Fettahoğlu'na sahne çekimi sırasında sürpriz yapıldı!.. 8

Oyuncuya, Darmaduman dizisinin set ekibi tarafından  da sürpriz yapıldı. Dizide eşini canlandıran rol arkadaşı Necip Memili ile sahneye hazırlandığı anda elinde pasta ile sete giren ekip arkadaşları Nur Fettahoğlu’na sürpriz yaptı.

Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen güzel oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Sizi çok seviyorum” sözleriyle ekip arkadaşlarına da teşekkür etti.

Darmaduman'ın setinde, oyuncu Nur Fettahoğlu'na sahne çekimi sırasında sürpriz yapıldı!.. 9

ABD’nin çok konuşulan, döneminin öne çıkan yapımlarından olan Beverly Hills’in uyarlaması olan Darmaduman dizisi Ay Yapım tarafından çekiliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Nur Fettahoğlu ve Necip Memili’ye  Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve  Aytaç Şaşmaz’ın aralarında bulunduğu genç oyuncular eşlik ediyor.