Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu olacak mı? İlk açıklama Enis Arıkan’dan geldi!

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu olacak mı? İlk açıklama Enis Arıkan’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Dizide Muzaffer karakterini canlandıran Enis Arıkan da etkili bir performans ortaya koyuyor. Genelde komedi rolleri ile bilinen Enis Arıkan’ın dram performansına hayranlarından geçer not çıktı. Sosyal medyada birçok yorum paylaşan hayranları, oyuncunun dizideki karakterin hissini izleyiciye yansıtabildiğini ve beklediklerinden daha iyi dram performansı izlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Camdaki Kız dizi ekibi ise bayram haftası nedeniyle izin yapıyor. Enis Arıkan, sokakta karşılaştığı magazinciler ile sohbet etti. Oyuncu dizinin iyi gittiğini ve kısa bir ara verdiklerini söyledi. Enis Arıkan, “Bayram aramız var. 4-5 gün tatildeyiz, sonra çekimlere başlayacağız” açıklamasında bulundu. Dizinin hayranları en çok da üçüncü sezonu merak ediyor. Şimdiye kadar Camdaki Kız için gelecek sezonda da devam edip etmeyeceği konusunda açıklama gelmemişti. İlk açıklamayı Enis Arıkan yaptı.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu olacak mı? İlk açıklama Enis Arıkan'dan geldi! 8

Diziyi çok sevdiğini ve çok güzel bir iş ortaya koyduklarını anlatan Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisi için şu sözleri söyledi: “Gerçekten çok güzel bir iş oldu. Şahane bir ekibimiz var. Seneye de inşallah devam ediyoruz, reytingimiz de çok iyi, birincisiyiz şu anda. Bi yaz arası veririz. 2 ay tatil yaparız. Sonra devam eder.”

Bu sözlerle birlikte Camdaki Kız dizisinin beklenildiği gibi gelecek sezonda da devam edeceği netleşmiş oldu.

Rolü kabul ettiği için çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, yapımcısına da kendisini tercih ettikleri için teşekkür etti. Muzo karakterinin kendisine uzak ve içine kapanık birisi olduğunu anlatan Enis Arıkan, “Biraz bana ters bir karakter o yüzden oynaması daha keyifli” ifadesini kullandı.

Muzo karakterini izleyicilerin çok sevdiğini ve karakterin kapalı halinin de izleyiciye ilginç geldiğini belirtti.

Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu olacak mı? İlk açıklama Enis Arıkan'dan geldi! 9

Bu tatili İstanbul’da dinlenerek geçireceğini anlatan Enis Arıkan, sohbetti ablası ile birlikte görüntülendi. Bir şirkette çalışan oyuncunun ablasının sosyal medyada fenomen olduğu iddiası ise doğrulanmadı.