Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran kendisine yeni bir hedef belirledi!

Onur Seyit Yaran kendisine yeni bir hedef belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisi ile birlikte büyük bir popülerlik elde etti. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, kendisini geliştirmek için de her fırsatı değerlendirme kararlılığını taşıyor.

Kardeşlerim dizisinin Haziran ayında ikinci sezon finali yapması ve yaz arası vermesi bekleniyor. 2 aylık bu arada birçok meslektaşı gibi dinlenmeyi tercih etmeyecek olan Onur Seyit Yaran, İspanya’ya giderek bu ülkenin kültürünü yakından tanımak ve dil eğitimi almak istiyor.

İspanyol sinemasında rol almayı kendisine bir hedef olarak belirleyen oyuncu, öncesinde İspanyol kültürünü tanıması gerektiğini ve bu dili de çok iyi konuşmasının şart olduğunu biliyor. Kararlılık sergileyen ve bulduğu fırsatları da bu hedefine ulaşmak için değerlendirmeyi amaç edinen oyuncu, yaz ayları için şimdiden planını hazırladı.

Onur Seyit Yaran kendisine yeni bir hedef belirledi! 7

Yaptığı açıklamada hedefini net bir şekilde ifade eden Onur Seyit Yaran, “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı” açıklamasını yaptı.

Yaz aylarını İspanya’da değerlendirecek olan oyuncu, kendisi için bir eğitim planı da yaptı. Hem kültürüyle hem yaşam tarzıyla hem de diliyle İspanyolları gözlemleyecek olan oyuncu, dil kursuna gitmeyi ve bu ülkede oyunculuk yapma konusunda girişimlerde bulunmayı planlıyor.