Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre Baysel ile Burak Çelik’i başrolde buluşturan Senden Daha Güzel dizisi sete çıkıyor!

Cemre Baysel ile Burak Çelik’i başrolde buluşturan Senden Daha Güzel dizisi sete çıkıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzalı, Fox TV’de yayınlanacak yeni komedi dizisi Senden Daha Güzel’in başrollerinde genç oyunculardan Cemre Baysel ile Burak Çelik yer alıyor. Yaz aylarından ekranlarda izleyiciyle buluşacak dizinin ne zaman sete çıkacağı bir süredir merak ediliyordu.

Baht Oyunu’nun sona ermesinden sonra başka bir projede yer almayan Cemre Baysel’in Senden Daha Güzel ile ekrana dönüşü hayranlarında büyük heyecan yarattı. Dizide başrol karakteri olarak Cemre Baysel’e Burak Çelik eşlik edecek.

Hazırlıkların tamamlanmasıyla Cuma günü çekimlere başlanacak “Senden Daha Güzel” dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Dizinin hikayesini ise Sen Çal Kapımı dizisindeki başarısıyla ismini dünyada duyuran Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Hikayenin Gaziantep’te başlayacağı ve ekibin çekimlere ilk olarak bu şehirde çıkacağı belirtiliyor.

Cemre Baysel ile Burak Çelik’i başrolde buluşturan Senden Daha Güzel dizisi sete çıkıyor! 18

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu, Merve Şen, Bahar Süer, Yunus Eski, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Mehmet Cihan Ercan, Aziz Caner İnan ve Sena Çakır gibi isimler de yer alıyor.

Dizide Cemre Baysel’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde Ebru Cündübeyoğlu izleyici karşısına çıkacak. Tecrübeli oyuncu dizilerde çok sık görünen bir isim değil ama canlandırdığı karakterlerle her zaman beğeni kazanmayı başarıyor.

Ayrıca Burak Çelik’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde ise Sevinç Erbulak yer alacak. Erkenci Kuş dizisinde Mihriban karakteri ile izleyicilerin hatırlayacağı Erbulak, en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak oynamıştı.