Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız öyle bir dizi olacak ki, dizi tarihimizde yeni bir sayfa açılıyor!

Camdaki Kız öyle bir dizi olacak ki, dizi tarihimizde yeni bir sayfa açılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Camdaki Kız isimli diziyle ilgili ilk detaylar ortaya çıkmış hatta hızlıca da bir fragman paylaşılmıştı. Burcu Biricik’in başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız isimli dizi güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile çok iyi uyum sağlayan Feyyaz Şerifoğlu’nun yapıma katılması iyi bir adım olmuştu.Ayrıca; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi oyuncular da dizide yerlerini aldı…

Camdaki Kız çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor ve Taksim İstiklal Caddesi’nde çekilen ilk fragmana ilgi de çok büyük oldu. Dizinin sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da heyecanla beklenmeye başlaması ise önemli bir gelişme. Konuyla ilgili Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu önemli bilgiler verdi.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, muhtemelen Nisan ayında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak.

Ancak daha dizinin çekimleri yeni başlamışken yurt dışı bağlantıları kurulmaya başlandı bile… Eccho Rights ajansı tarafından yurt dışı satış hakları alınan Camdaki Kız’ın pazarlamasına da başlandığı ortaya çıktı.

Sina Koloğlu, konuyla ilgili köşe yazısında dizinin yeni bir sayfa açacağını iddia ederek, şöyle yazdı:

“Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi ‘Camdaki Kız’, daha yayına girmeden dünya pazarına açılıyor. Uluslararası pazardaki satışını yapan Eccho Rights şirketi, yapımın satışlarına önümüzdeki aylarda başlayacağını duyurdu.

Yayına girmeden böyle bir girişimde bulunulması diziye olan güvenden de kaynaklanıyor. Proje, en geç nisan başı ekranda olacak.

Eccho Rihts cephesi diziden çok umutlu. Hatta “Türk dizilerinde yeni bir sayfa açacak” diyorlar. “Tam bir Sindirella hikayesi. Kostümler ve mekanlar muhteşem” yorumunu yapıyorlar. Şimdiden alıcılar sıraya girmiş.”