Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız, reytinglerde zirveyi ele geçirdi ama sosyal medyada yaya kaldı!

Camdaki Kız, reytinglerde zirveyi ele geçirdi ama sosyal medyada yaya kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe gecesi dizi dünyası için oldukça sert geçti. Reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Cammdaki Kız, sosyal medyada ise rakibi Bir Zamanlar Çukurova’nın bir hayli gerisinde kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 30 Eylül Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, yeni oyuncusu İbrahim Çelikkol’la yeni sezona hızlı başladı. Artık Züleyha hakimiyetinin geçerli olduğu dizi reytinglerden yine iyi sonuç aldı. Ancak sosyal medyadan aldığı sonuç daha da iyi oldu. Bir Zamanlar Çukurova, dün gün boyunca sosyal medyada hakkında yapılan 18.602 paylaşımla günü birincilikle kapattı.

Camdaki Kız, reytinglerde zirveyi ele geçirdi ama sosyal medyada yaya kaldı! 6

Gecenin yıldızı ise hiç kuşkusuz Camdaki Kız’dı. Kanal D’nin bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Camdaki Kız’da dün nihayet uzun süredir beklenen gerçekleşti ve hikayeyi baştan aşağı değiştirecek Hayri karakteri diziye girdi.

Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’ın performansı izleyicileri büyüledi. Burcu Biricik’le enerjisi çok beğenilen Cihangir Ceyhan’ın diziye girişiyle gücünü artıran Camdaki Kız dizisi reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu. Ancak sosyal medyada Bir Zamanlar Çukurova’nın bir hayli gerisinde kaldı. Camdaki Kız, hakkında yapılan 6.469 sosyal medya paylaşımıyla ikinci sırada yer aldı.

TRT 1’in iddialı dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı da sosyal medyada zayıf kalan bir diğer dizi oldu. Görkemli bir şekilde ekrana gelen dizi reytinglerde düşüş yaşadı. Sosyal medyada hakkında yapılan paylaşım sayısı ise 5.230 oldu.