Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü şarkıcı Edis’in belgeseli Netflix’de yayında!..

Ünlü şarkıcı Edis’in belgeseli Netflix’de yayında!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Netflix, Türk pop müziğinin sevilen ismi Edis’in hayatını anlatan ‘Starlight’ belgeselini dün yayınlandı.  Türk pop müziğinin önemli temsilcilerinden Edis Görgülü’nün hayatını anlatan belgeselin fragmanı da sosyal medyada ilgi çekmişti.

Yenilikçi müzik anlayışı, milyonlarca hayranının eşlik ettiği konserleri, haftalarca liste başı kalan şarkılarıyla Türk pop müziği’nin ünlü ismi Edis’in, uzun metrajlı belgeseli ‘Starlight’, samimi ve yalın anlatımıyla Edis’in yaşamından bir hikayeyi tüm tanıklarıyla birlikte ekrana getiriyor.

Ünlü şarkıcı Edis'in belgeseli Netflix'de yayında!.. 1

Ünlü yıldızın samimiyetle özel hayatını ortaya koyduğu belgesel aynı zamanda kariyerine ışık tutuyor.Uzun metrajlı belgeselde, milyonların şahit olduğu konserlerden, sadece ünlü yıldızın yakın çevresinin yer aldığı görüntülere kadar birçok özel an izleyiciye aktarılıyor.

Edis, ‘Starlight’ için yaptığı açıklamada “Bu belgesel bir yaşam öyküsü ya da kariyer basamaklarının özeti olmaktan çok uzakta bir noktada. Starlight, benim için önemi büyük olan 2019’daki “An’a Veda” konserimi merkeze alan bir film.

Bu konseri, hayatımın ilk bölümünün finali ve ikinci bölüme geçişin kutlaması olarak kabul ediyorum. O güne kadar bu meslekte yaşadığım fiziksel ve duygusal mücadeleler sonucu yeni kararlar verdiğim bir dönemin ürünü. Bir pop müzisyeninin hayatını merak eden her insan ya da bu işi yapmak isteyen her genç dostuma iyi seyirler” ifadelerini kullandı.

Starlight Belgeselinin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz;