Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız, Yargı, Üç Kız Kardeş ve O Kız’dan sonra Kanal D’den bir dizi bombası daha geldi!

Camdaki Kız, Yargı, Üç Kız Kardeş ve O Kız’dan sonra Kanal D’den bir dizi bombası daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında son 3 yıllık süreçte birbiri ardına başarılı dizi projeleri izleyicilerle buluştu. Bu yapımlar arasında Sadakatsiz 2 sezon sürdü ve ömrünü tamamladı. Ancak Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor.

Yargı dizisi ikinci sezonunda yine başarılı sonuçlar alırken, 1. yaşını kutlamaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisi de yine geçen sezondan bu sürece kadar çok başarılı işler yaptı. O Kız dizisi de bu sezonun etkili dram hikayelerinde birisi oldu. Son dönemde doğru dizi projeleri seçmesi ve fazla dizi yaparak izleyicilerin aklını karıştırmak yerine, sağlam dram hikayelerine yönelen bir Kanal D stratejisi görmekteyiz.

Kanal yönetiminin izleyicileri 2023 yılındaki ilk sürpriz dizi projesi olarak Veda Mektubu’nun detayları bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok sağlam bir hikaye ve etkili oyunculardan kurulu kadrosuyla Veda Mektubu’nun 2023 yılının en dikkat çeken projelerinden birisi olması bekleniyor.

Camdaki Kız, Yargı, Üç Kız Kardeş ve O Kız'dan sonra Kanal D'den bir dizi bombası daha geldi! 32

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar dizinin başrollerinde yer alıyor. Hem tecrübeli isimlerin hem de son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinin bir araya geldiği dizi iki gencin aşk hikayesini anlatacak.

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Yıllar sonra iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanacak.

Veda Mektubu dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve bu durum da hikayede yan karakterlerin fazlasıyla öne çıkacağını gösteriyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle:

“Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova.”