Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Hümeyra 3 yıl aradan sonra yeniden dizilere çok etkili bir projeyle dönüyor!

Usta oyuncu Hümeyra 3 yıl aradan sonra yeniden dizilere çok etkili bir projeyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tam ismi Fatma Hümeyra Akbay olan usta oyuncu, 1947 yılında dünyaya geldi. Müzik ile başladığı kariyer yolculuğunda oyunculuk ile yoluna devam eden Hümeyra, 1980’den bu yana setlerde yer alıyor.

Nadiren dizi projelerini kabul eden ünlü oyuncu, en çok da Avrupa Yakası isimli komedi dizisinde 2004 ile 2008 yılları arasında yer alarak izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Gülse Birsel imzasını taşıyan Avrupa Yakası’ndan sonra Yalan Dünya dizisiyle yeniden ekranlarda yer alan Hümeyra, ayrıca Paramparça isimli unutulmaz dizide de 3 yıl geçirdi.

Şahsiyet isimli ödüllü dijital dizide de izlediğimiz Hümeyra uzun süre rol kabul etmedi. En son 2019-2020 sezonunda Kadın isimli dizideki Fazilet karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, sonrasında da yine proje kabul etmedi.

Usta oyuncu Hümeyra 3 yıl aradan sonra yeniden dizilere çok etkili bir projeyle dönüyor! 7

Hümeyra gibi hem oyunculuk yetenekleri ile hem de tecrübesiyle dikkat çeken usta bir ismi Ab-ı Hayat isimli yeni Star TV dizisinde izleme fırsatınız olacak.

Çekimlerine başlanan Ab-ı Hayat dizisinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu ikilisi başrolde buluştu. Dizide hep 30’lu yaşlarda gözüken bir adamın hikayesi anlatılacak.

Hümeyra gibi kaliteli bir ismi diziye dahil etmek çok önemli bir adım sayılıyor. Ayrıca Hümeyra gibi bir başka kaliteli oyuncu Zerrin Tekindor’un da dizide Muhterem karakterini canlandıracak olması diziye yönelik ilgili daha da çok artıracaktır.

Necip Memili, Gözde Seda Altuner ve Ecem Çalhan’ın da kadrosunda yer aldığı Ab-ı Hayat dizisinin Şubat ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.