Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da önümüzdeki sezon izleyiciyi bambaşka bir Nalan bekliyor!

Camdaki Kız’da önümüzdeki sezon izleyiciyi bambaşka bir Nalan bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en başarılı işlerinden biri olan Camdaki Kız son birkaç hafta reytinglerinde düşüş yaşasa da yeniden yükselmeyi başardı. Sezonun sonuna yaklaşılırken Camdaki Kız’ın önümüzdeki kış da ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Camdaki Kız bambaşka bir Nalan’la önümüzdeki sezon da ekrana gelmeye devam edecek.

Ekrana ilk geldiği günler büyük tartışmalar yaratan ve büyük ilgi çeken Camdaki Kız dizisi ikinci sezonunu da başarıyla tamamlamak üzere. Kısa süre önce birkaç hafta reytinlerde düşüş yaşayan Camdaki Kız yeniden yükselmeyi başardı. Dolayısıyla da önümüzdeki sezonu da garantiledi.

Camdaki Kız’da hikaye aslında iki bölümden oluşuyor. İlk bölümde son derece korunaklı ve baskıcı bir hayatın içinde hiç sesini çıkarmayan bir Nalan izliyoruz. İkinci bölümünde ise kalbini sesini dinleyerek her şeyi arkasında bırakarak aşık olduğu şoförünün peşinden giden bir Nalan.

Camdaki Kız’da önümüzdeki sezon izleyiciyi bambaşka bir Nalan bekliyor! 7

Camdaki Kız ilk sezonuyla çok hızlı başlamıştı. İkinci sezonunda ise konunun iyice uzaması ve Nalan’ın depresif halleri izleyiciyi sıkmaya başlamıştı. Nitekim bu durum reytinglere de yansıdı. Camdaki Kız’dan sıkılan izleyici dizisini bir bir terk etmeye başladı.

Bu durumu ortaya çıkaran bir başka neden ise Mahkum dizisinin başarısıydı. Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisi reytinglerde çok başarılı olarak Camdaki Kız’ı yerinden etmişti. Ancak Mahkum’un senaryosunda son haftalarda yaşanan sorunlar reytinglerde kaybetmesine neden oldu. Böylece Camdaki Kız son birkaç haftada Camdaki Kız reytinglerde yine toparlamayı başardı.

Kanal D’nin başarılı dizisinde dün akşam yayınlanan bölüm ise artık ipleri kopma noktasına getirdi. Nalan’ın, anne ve babası olarak bildiği insanların aslında anneanne ve dedesi olduğunu, kendisinin bir tecavüz sonucu dünyaya geldiğini öğrenmesine ramak kaldı.

Sezon sonuna çok az kala bu gerçeğin çıkması gösteriyor ki izleyiciyi önümüzdeki sezon çok heyecanlı bir Camdaki Kız bekliyor. Tüm gerçekleri öğrenen ve her şeyi arkasında bırakarak aşık olduğu adama gidecek olan Nalan da çok farklı bir hayata merhaba diyecek.