Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine dizisi için final kararı verilen Bahar Şahin’in ilk paylaşımı ne oldu?

Gülümse Kaderine dizisi için final kararı verilen Bahar Şahin’in ilk paylaşımı ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisiyle adından söz ettiren Bahar Şahin, geçtiğimiz haftalarda  yine bir dram yapım olan Gülümse Kaderine dizisiyle Fox TV’de hayranlarıyla buluştu.

Ancak oyuncunun yeni dizisi kısa soluklu oldu. Fox TV, Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümü yayınlanmışken dizinin finaline karar verdi.

Hatta Bahar Şahin, dizisinin final yapacağını sosyal medyadan öğrendi. Gülümse Kaderine dizisinin üçüncü bölümü bu hafta yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle reytinglere kötü bir giriş yaptı. İki ve üçüncü bölümünde de reytingler yükselmeyince final kararı alındı.

Gülümse Kaderine dizisi için final kararı verilen Bahar Şahin'in ilk paylaşımı ne oldu? 7

Haberi alan Bahar Şahin instagram hesabından yukarıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncu pozuna, dizinin ismine atıfta bulunarak, ‘Gülümse Katarina’ notunu düştü.

Gülümse Kaderine dizisinin final kararını ise gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Altuntaş’ın final kararını duyurmasının ardından Gülümse Kaderine’nin başrol oyuncusu Bahar Şahin’in yaptığı bir yorum ise oyuncunun hayranlarını  şaşırttı.

Bahar Şahin Birsen Altuntaş’a teşekkür ederek, “Nerede ne zaman başlayacağını da, ne zaman biteceğini de seninle öğrendik” yazdı.

Yetiştirme yurdunda büyümüş iki genç kızın hikayesini anlatan dizi yine entrikaları ve tehlikeli karakterleriyle ilerleyen bölümlerde izleyiciyi büyük bir heyecanın beklediğinin ilk işaretlerini verdi. Ancak dizinin reyting sonuçları hayal kırıklığı oldu.

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç gibi genç oyuncuların hayranları, sosyal medyada diziyi öne çıkartırken dizi üçüncü bölümüyle reytinglerde tüm kişiler kategorisinde on ikinci sırada yer aldı.