Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’da trafik kazası her şeyi değiştirdi! Sedat hayatın gerçeklerini gördü, izleyici huzura erdi!

Camdaki Kız’da trafik kazası her şeyi değiştirdi! Sedat hayatın gerçeklerini gördü, izleyici huzura erdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Reytinglerde tavan yapan dizinin beşinci bölümü dün akşam yayınlandı.

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı dizisi Camdaki Kız’da Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan beşinci bölümünde şunlar oldu:

Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan’ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yarattı. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izleyen Muzo ise her şeyi anlamıştır. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Feride ise Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği bilmediği için, Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürmeye çalışır. Nalan ise büyük bir aşk acısı yaşarken, neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışır.

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu malikanesi de yangın yerine döner. Rafet sonunda dayanamaz, Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son damla olur ve evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olur ve trafik kazası geçirir. Bu kaza her şeyin seyrini değiştirecektir.

Kazada hem Sedat hem de çarptığı taksinin şoförü kurtulur. Ancak şoför kazadan çok zarar görmüştür. Rafet, Sedat’ı alır ve taksi şoförünün evine götürür. Bu gecekondu mahallesindeki hayatları gören Sedat aydınlanma yaşar ve babasıyla barışır, Cana’yla ilişkisini sona erdirerek Nalan’a geri döner.

İzleyici de Sedat’taki bu değişime çok mutlu oldu. Sedat’ın artık doğru bir insana dönüştüğünü düşünen izleyiciler böyle devam etmesini umduklarını belirttiler.

İzleyicilerden birisi “Sedat akıllı olursa ve Nalan’ı incitmeden zekasına güvenirse babayı da kazanır işinde de çok başarılı olur. Yeter ki Cana girdabından paçasını kurtarmayı başarsın.” diye yazarken bir diğeri “Oldu şimdi Sedat. Bak bu adam gibi hareketti diye” tepkisini dile getirdi.

Tabii şimdi merak edilen Sedat’ın bu değişiminin kalıcı olup olmayacağı. Bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Sedat’ın değişimine izleyicilerin tepkisini gösteren sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz: