Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’daki Nalan’ın çilesinin öcünü almak, Aile dizisinde Devin’e düştü!

Camdaki Kız’daki Nalan’ın çilesinin öcünü almak, Aile dizisinde Devin’e düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nur Sürer’in canlandırdığı Camdaki Kız dizisindeki Feride karakterini unutmak mümkün değil. Burcu Biricik ile bu hikayede çok başarılı bir süreç yürüten Nur Sürer, ustalığını sergilerken, gençlerin de deneyimlerinin artmasına önemli katkılar sundu. Şimdi ünlü oyuncunun Aile dizisinde Hülya Soykan isimli karakter ile yeniden izleyici karşısına çıkması da dikkatlerden kaçmıyor.

Ancak bu sefer karşısında Nalan gibi boyun eğecek ve her istediğini yapacak, ne yaparsa sesini çıkartmayacak birisi yok. Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterinin sevdiği Aslan’ın annesi Hülya karşısındaki tavırlarını görenler bir hayli mutlu. Çünkü Nalan’ın çektiği çileleri, Devin çekmeyecek anlaşılan. Güçlü bir kadın olarak kendi tarzını ortaya koyacak olan Devin’i canlandıran Serenay Sarıkaya, gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Nur Sürer gibi bir ustanın karşısında Sarıkaya da hiç sırıtmıyor ve rolün ağırlığını taşıyor. Çocuklarının hayatını belirleme ve onları etkileme konusunda birçok dominant annenin yaptığı gibi Hülya da kendi kuralları ile oynamak istiyor ama Devin pek de buna izin verecekmiş gibi değil.

Camdaki Kız'daki Nalan'ın çilesinin öcünü almak, Aile dizisinde Devin'e düştü! 7

Ekran başında Aile dizisini izlerken Nur Sürer’e bakıp da Camdaki Kız dizisindeki Feride ile Nalan ilişkisini hatırlayanlar, şimdi Devin’in Hülya karşısında güçlü duruşundan çok memnun.

Sosyal medyaya yansıyan esprilerde de Camdaki Kız’da çileli Nalan’ın öcünü Devin karakterinin Aile dizisinde almasını istediklerini söyleyenler var.

8 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönen Serenay Sarıkaya ile, 5 yıl sonra yine ekranlarda izleme şansı bulduğumuz Kıvanç Tatlıtuğ’un ne kadar başarılı bir dizi çifti olduğunu da tek bir fotoğraf karesinden bile anlamak mümkün.

İlk bölümü çok beğenilen, AB ile ABC1 kategorilerinde birinci olarak müthiş bir açılış yapan Aile dizisi, ikinci bölümüyle de yine milyonları ekran başına çekecektir.