Ana sayfa Sosyal Medya Dizilerde uzak kalan Saadet Işıl Aksoy ‘artık yeter’ deyip, adeta isyan etti!

Dizilerde uzak kalan Saadet Işıl Aksoy ‘artık yeter’ deyip, adeta isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan deprem felaketinin üzüntüsünü yaşadığını anlatan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, bölgede zorluk içinde yaşayan vatandaşlar için çok üzgün olduğunu söyledi. Yardım için elinden geleni yaptığını anlatan oyuncu, “Orada insanların yaşadıklarını düşününce bizim üzülmemizin pek de bir önemi yok” dedi.

Saadet Işıl Aksoy, ayrıca İstanbul’da beklenen deprem için de konuştu. Yeni bir binada oturduklarını ama herkes gibi güvensizlik içinde olduğunu anlatan oyuncu, “Herkesin kafasında soru işareti var” dedi. Çok büyük bir toplumsal acı yaşandığını hatırlatan oyuncu, birlik olma duygusunun önemine işaret etti. Unutulanların hatırlanması gerektiğini anlatan oyuncu, “Birbirimize saygı duyarak hareket etmeliyiz” diyerek de sosyal medyadaki tepkilere dikkat çekti.

Ortada çok büyük bir acı ve çok büyük bir mücadele olduğunu anlatan Aksoy, asıl konuşulması gereken konuların konuşulmaması durumunun da kendisini çok rahatsız ettiğini anlattı.

Oyuncu, “Bu ülkede yaşayan herkesin aklı, ruhu, kalbi şu anda burada olan olaylardı. Birbiri ardına olaylar oluyor. Artık yeter, insaf yani. Gerçekten hepimizin sabrı taştı” diyerek de ülkedeki siyasi ve ekonomik gelişmelere gönderme yaptı.

Ülke insanının bu durumu hak etmediğine de değinen oyuncu, herkesin bir şeyler yapma çabasından da bahsetti.

Saadet Işıl Aksoy, “Her türlü meslek grubundan herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. O kadar farklı sosyal gruplarından arkadaşlar kendi yapabildiği şeyi yapmaya çalışıyor. Ben de yapabileceğim ne varsa yaparım” diyerek deprem sonrası birlik ve beraberliğin toplumun her alanına yayıldığını sözlerine ekledi.