Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İlyas’a kurulan büyük tuzakla başlıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İlyas’a kurulan büyük tuzakla başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yedinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi büyük tuzakla başlıyor. ATV’nin en uzun soluklu dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz yarın akşam 200’üncü bölümüyle yeni sezona başlıyor.

Rakiplerine göre çok daha geç başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bir assolist gibi yeni sezona giriş yapıyor. Başrolünde başarılı oyuncu Oktay Kaynarca’nın yer aldığı dizi yeni sezona bomba gibi geliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İlyas'a kurulan büyük tuzakla başlıyor! 9

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon ilk bölümü yarın akşam ATV ekranında olacak. Yeni sezonun ilk bölümü Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli’ye kurulan büyük tuzakla başlayacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yarın akşam yayınlanacak yeni bölümünde şunlar olacak:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İlyas'a kurulan büyük tuzakla başlıyor! 10

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer.

Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır’ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz’ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz’ı korkutur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi İlyas'a kurulan büyük tuzakla başlıyor! 11

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli’ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncuları ve yeni maceralarıyla yarın akşam ATV ekranında.