Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray yeni yaşına çok güzel mesajlarla girdi!..

Camdaki Kız’ın Pera’sı Leyla Feray yeni yaşına çok güzel mesajlarla girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin geçtiğimiz sezon yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinde canlandırdığı ‘Neva’ karakteriyle çıkış yapan oyuncu Leyla Feray, Kanal D’nin Camdaki Kız dizisine geçtiğimiz bölümlerinde dahil oldu.

Diziye, ‘Ressam Pera’ karakteriyle katılan ve performansıyla Camdaki Kız’ın sadık izleyicisinden kısa sürede övgü dolu yorumlar alan oyuncu 8 Mayıs’ta 29 yaşına girdi. Ünlü oyuncu doğum gününü yakın arkadaşlarının katıldığı bir organizasyonla kutladı.

Ekranlarda yeteneğiyle olduğu kadar duru güzelliğiyle de dikkat çeken oyuncu bir süredir meslektaşı Serhat Teoman ile birlikte. Teoman, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray yeni yaşına çok güzel mesajlarla girdi!.. 9

Oyuncu Dolunay Soysert de Leyla Feray’ın doğum gününü kutlayan isimler arasında yer aldı. Aynı zamanda ünlü işletmeci Lal Dedeoğlu’nun kızı olan Leyla Feray’ın annesiyle beraber çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Soysert güzel oyuncuya mutlu yaşlar diledi.

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray yeni yaşına çok güzel mesajlarla girdi!.. 10

İstanbul’da dünyaya gelen Leyla Feray 2013 yılından bu yana setlerde birbirinden önemli projelerde yer aldı.  Oyuncu; Ben Onu Çok Sevdim dizisiyle başladığı ekran macerasında önce Muhteşem Yüzyıl Kösem’deki ‘Ayşe Sultan’ karakteriyle öne çıktı.

TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizideki ‘Gevher Hatun’ karakteri ile çok sevilen oyuncu, ayrıca İkimizin Sırrı isimli güçlü dram projesinde de ‘Neva’ olarak ekrandaydı.

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray yeni yaşına çok güzel mesajlarla girdi!.. 11

Yakın arkadaşı oyuncu Selen Öztürk Leyla Feray’ın doğum gününde birlikte fotoğraflarını instagram hesabında yayınlayarak ‘Güzelim doğmuş’ notunu düştü.

Leyla Feray’ın ilerleyen bölümlerde Camdaki Kız dizisinde daha da çok öne çıkması beklentiler arasında. Oyuncunun takipçileri sosyal medyadan şimdiden destek paylaşımlarına başladı ve daha fazla sahnede yer alması yönünde taleplerde bulunuyor.