Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisi entrika dolu hikayesiyle Yasak Elma’yı tahtından indirecek gibi görünüyor!

İyilik dizisi entrika dolu hikayesiyle Yasak Elma’yı tahtından indirecek gibi görünüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzalı Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi bu hafta üçüncü bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği senaryosunu Özge Korkmaz’ın yazdığı dizide başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey paylaşıyor.

Yabancı Damat dizisiyle ilk projesinde büyük çıkış yakalayan ve sonrasında pek çok başarılı projede yer alan Özgür Çevik de, Perihan Savaş’ın da yer aldığı İyilik dizisine geçtiğimiz bölüm katılmasıyla dizinin kadrosu güçlendi. Böylece bir süredir setlere ara veren Özgür Çevik hayranlarının karşısına yine bir dram projesiyle çıkıyor.

İyilik dizisi entrika dolu hikayesiyle Yasak Elma’yı tahtından indirecek gibi görünüyor! 8

Ancak İyilik dizisi entrika, kötülük, aldatma, yalan gibi kötü örneklerle dolu sahneleri nedeniyle sosyal medyada pek çok eleştiri ve yorum alıyor. Dizi bu kadar tepkiye rağmen geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan ikinci bölümünde reytinglerini yükseltmeyi başardı.

İyilik dizisi entrika dolu hikayesiyle Yasak Elma’yı tahtından indirecek gibi görünüyor! 9

Yayınlanmaya başlamadan önce tanıtım videolarından hikayesindeki entrika dolu sahneleriyle Yasak Elma’ya benzetilen İyilik dizisi ilk bölümüyle ortalamanın altında reyting almıştı. Fakat ikinci bölümüyle birlikte dizi reytinglerini yükseltti ve umutları artırdı. Diziyle ilgili İsmail Demirci ile Sera Kutlubey ikilisinin canlandırdığı karakterlerin yaşadığı yasak ilişki çok konuşuluyor.

Kuzey Yıldızı’ndaki etkili performansının ardından 1 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapan oyuncu İsmail Demirci, İyilik dizisinde hayat verdiği karakterle ilgili daha önce verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı;

“Karakterin kendi içindeki çatışması çok kuvvetli. Ben daha çok işleri değerlendirirken, kabul ederken böyle bakıyorum. Karakterin kendi iç çatışmasına bakıyorum. Bu çok yeterli ve hatta gereğinden fazla bir çatışması var. Çünkü orta halli bir aileden gelen ama birden CEO olmuş bir adam, bunu kaldırmak kolay bir şey değil. Bunu oynamak zevkli.”

İsmail Demirci’nin açıklamalarına göre dizinin ileriki bölümlerinde hikayenin daha hareketleneceği ve entrika dozajının biraz daha artacağı anlaşılıyor. Sadakatsiz, Yasak Elma gibi dizilerinin ülkemizdeki toplumsal değerleri kullanma şekilleri ve toplumun bu tarz konulardaki meraklılığı söz konusu olduğunda reytinglerin de artıyor olması sürpriz olmayacaktır.