Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz filmlerinin değişmez ismi Özge Özberk yeni projede yok!

Cem Yılmaz filmlerinin değişmez ismi Özge Özberk yeni projede yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Cem Yılmaz imzalı filmleri değişmeyen isimleri oluyor, bu oyunculardan birisi de Özge Özberk… Son dönemde yazdığı çocuk kitapları ile gündeme gelen oyuncu, Cem Yılmaz ile uzun yıllar çalışan ekibin bir parçasıydı…

2004 yılında GORA, 2008 yılında AROG ve 2018 yılında da Arif V 216 isimli filmlerde Özge Özberk’i Ceku karakteriyle izledik… Ünlü oyuncu, bugüne kadar rol aldığı dizilerle de uzun yıllar gündemde yer aldı. En son 2020 yılında Bir Annenin Günahı isimli dizide oynayan ve kısa süren bu projeden sonra da kendi köşesine çekilen Özge Özberk, bir süredir setlerden uzak duruyor.

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz’ın filmlerinin değişmeyen isimlerinden birisiydi ama Netflix için hazırlanan Erşan Kuneri dizisinde yer almadı. 8 bölümlük olarak hazırlanan dizinin hikayesini yazarken, karakterleri onu canlandıracak oyuncuları belirledikten sonra detaylandıran Cem Yılmaz, bu sefer Özge Özberk’e rol vermedi.

Ünlü oyuncu ise 13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisini büyük bir heyecanla beklediğini söyledi. TV100’e konuşan oyuncu, “Ben de dört gözle bekliyorum. Cem’in her türlü yanındayız” diye konuştu.

Cem Yılmaz filmlerinin değişmez ismi Özge Özberk yeni projede yok! 7

1990’lı yıllardan itibaren televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde görmekte olduğumuz oyuncu, Bizimkiler isimli dizideki Zeynep karakteri ile çok ilgi çekmişti.

Çemberimde Gül Oya dizisindeki Yurdanur olarak akıllarda kalan Özge Özberk, Kalbimdeki Deniz dizisindeki Deniz Öztuna karakteriyle de unutulmazlar arasında yer alıyor.