Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız’ın Rıfat’ı Tamer Levent, tek başına film setinde!

Camdaki Kız’ın Rıfat’ı Tamer Levent, tek başına film setinde!

tarafından ker_def

Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinde iki sezondur başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi de usta oyuncu Tamer Levet oldu. 1950 yılında İzmir’de dünyaya gelen Tamer Levent, dizinin en önemli karakterlerinden birisini büyük ustalıkla canlandırıyor.

Camdaki Kız dizisinin ekibi ikinci sezon çekimlerini tamamladı ve yaz arası başladı. Tamer Levent ise bu süreçte çalışmayı tercih eden isimlerden birisi oldu. Yaz dönemi için iki film projesi ile anlaşan oyuncu hem Hiç hem de Tek isimli iki filmde yer alacak. Usta oyuncu, Tek isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Camdaki Kız'ın Rıfat'ı Tamer Levent, tek başına film setinde! 9

Usta oyuncu Tamer Levent yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını RJ Yapım Ramazan Caboğlu’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi olan “TEK” için sette çalışmalarını sürdürüyor.

Usta oyununun bir profesörü canlandırdığı film ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Filmin çekimleri İzmit’in Maşukiye bölgesinde gerçekleştiriliyor.

Camdaki Kız'ın Rıfat'ı Tamer Levent, tek başına film setinde! 10

Hikayesini Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmde Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan ve şehirden uzağa yerleşen bir karakteri canlandırıyor.

İnsanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterinde oyuncunun performansı merakla bekleniyor.

Camdaki Kız'ın Rıfat'ı Tamer Levent, tek başına film setinde! 11