Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Makedonya’daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı

Ebru Şahin’in Makedonya’daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun süredir beraber olan ve Mayıs ayında nişanlanan Ebru Şahin ve Cedi Osman, Makendonya’da yapılan bir nikahla evlendiler. Ünlü çiftin rüya gibi nikah töreninde en yakınları ve sevdikleri yer aldı. Ebru Şahin’in gelinliği ise sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Atv’de yayınlanan Hercai dizisinde kariyerinde çok hızlı bir çıkış yakalayan Ebru Şahin, bu dizideki Reyyan karakteri ile çok sevildi ve büyük bir hayran kitlesi edindi. Ardından yine aynı kanalın Destan dizisiyle bu sezon ekranlara gelmeye başlayan oyuncu, başarılı performansı ile büyük takdir topluyor.

Oyunculuktaki başarısı ile birlikte özel hayatında da mutlu günler yaşıyor Ebru Şahin. Uzun zamandır beraber olduğu Milli Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile Mayıs ayında yapılan bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımını atmıştı oyuncu.

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 15

Bu yaz evleneceği bilinen Ebru Şahin, Cedi Osman’ın doğduğu yer olan Makedonya’da nikah yapmayı tercih etti.NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’ta forma giyen Cedi Osman’ın memleketinde renkli görüntülerle çekilen nikah fotoğrafları ikilinin hayranları tarafından heyecanla ve merakla takip edildi.

Instagram sayfasından nikah fotoğraflarını paylaşan Eru Şahin’in gelinliği de çok beğenildi. Nikah, Ohrid gölü üzerinde bir teknede kıyıldı. Davetlilerin Makedon müzikleriyle eğlendikleri nikahtan kareler aşağıda yer alıyor.

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın 7 Temmuz’da da Çeşme’de düğün yapacaklar. Hem Makedonya’da hem de Türkiye’de yapılacak törenlerle çift, tüm yakınlarını ve arkadaşlarını ağırlayarak evlilik törenlerini de unutulmaz anlara dönüştürüyorlar.

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 16

Ebru Şahin, hayranlarının nikah fotoğraflarının ardından yaptığı yorumlara da twitter hesabından yanıt verdi. Herkese teşekkür eden Oyuncu, nikahın 25-30 kişilik ailesi ve dostlarından oluşan bir grup ile yapıldığını belirterek “Bütün Ohrid’le paylaştığımız, tam ruhumuza göre, tam istediğimiz samimiyette, harika bir gündü” yorumunu yaptı.

Duvak yerine şapka takan, saçlarını iki yandan ören oyuncunun alt kısmı tül detayı ile süslenmiş ve straplez göğüs dekolteli mini gelinliği, hayranları tarafından sosyal medyada övgüler aldı. Tarzı ile çok beğenilen oyuncu, gelinlik seçimi ile de hayranlarından tam not aldı. Çeşme’de giyeceği gelinlik ise ayrı bir merak konusu…

İşte Cedi Osman ve Ebru Şahin’in Ohrid’deki rüya gibi nikahlarından kareler ve Ebru Şahin’in şapkalı çok beğeni toplayan mini gelinliği…

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 17

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 18

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 19

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 20

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 21

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 22

Ebru Şahin'in Makedonya'daki nikahında giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı 23