Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız’ın sertliği kadar sert, Yargı kadar sürükleyici bir hikaye! İşte Kanal D’nin yeni gözdesi Üç Kız Kardeş

Camdaki Kız’ın sertliği kadar sert, Yargı kadar sürükleyici bir hikaye! İşte Kanal D’nin yeni gözdesi Üç Kız Kardeş

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisine çok dikkat edin, dengeleri sarsacak kadar etkili olacak! 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi çok sağlam ve İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli kitabından uyarlandı. İclal Aydın da başrol oyuncusu ve dizinin senaryosunun oluşturulmasında önemli katkılarda bulundu.

Daha önce çok satan bir romanın dizisinin yapılması izleyicilerin de bu hikayeye tutkuyla bağlanabileceğine işaret ediyor. Benzer bir durumu Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından senaryolaştırılan Camdaki Kız isimli Kanal D dizisine gördük. Üç Kız Kardeş de aynı Camdaki Kız gibi bir aile hikayesi. İki dizinin ortak noktası da sert olaylarla dolu bir aile hikayesi olmaları…

Üç Kız Kardeş aynı zamanda Yargı dizisine de senaryosu itibariyle benzerlik gösteriyor. İclal Aydın’ın ilk önce dizi senaryosu olarak başladığı Üç Kız Kardeş, önce roman oldu şimdi ise diziye dönüştü… Sema Ergenekon’un Yargı dizisindeki sürükleyici hikaye düzeni ve bilmecelerle dolu anlatımını Üç Kız Kardeş dizisinde de göreceksiniz. Yine çok sürükleyici bir hikaye ve yine tahmin edilemez olayların gelişimi ile yeni Kanal D dizisi yine milyonları etkileyecek.

Camdaki Kız'ın sertliği kadar sert, Yargı kadar sürükleyici bir hikaye! İşte Kanal D'nin yeni gözdesi Üç Kız Kardeş 8

Üç Kız Kardeş, bu noktada hem Camdaki Kız hem de Yargı projelerinde olduğu gibi çok etkili bir reyting çıkışı da yapabilecek bir yapım görüntüsü çiziyor. Kanal D’nin yeni projesi 22 Şubat Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey, Destan ve yeni başlayacak Baba dizisiyle yarışacak.

Bu 5 dizinin reyting rekabetinde de senaryo öne çıkacak. Hangi dizinin senaryosu daha güçlü ise onun reytinglerde iyi konumda olacağını göreceğiz. Bu noktada Üç Kız Kardeş dizisinin de birincilik adayı olduğunu ve Baba isimli Show TV’nin yeni projesi ile ön planda yer alabileceği değerlendiriliyor.

Camdaki Kız'ın sertliği kadar sert, Yargı kadar sürükleyici bir hikaye! İşte Kanal D'nin yeni gözdesi Üç Kız Kardeş 9

Üç Kız Kardeş’in ilk bölümünden yeni fragman da yayınlandı. Dizinin ikinci tanıtımında yeni gelin olan Türkan’ın (Özgü Kaya) eşi Somer (Berker Güven) tarafından istenmediğini görüyoruz. Ayrıca Türkan’ın kayınvalidesi Rüçhan (Veda Yurtsever) karakterinin ise gelinine kötü davrandığı sahneler dikkat çekti. Evlendikten sonra ailesinin kıymetini bir kez daha anlayan Türkan’ın gözyaşları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.