Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Unutulmaz dizi İstanbullu Gelin’in 3 oyuncusundan sürpriz proje!

Unutulmaz dizi İstanbullu Gelin’in 3 oyuncusundan sürpriz proje!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin’in rol aldıkları İstanbullu Gelin dizisi, televizyon ekranına damga vuran bir yapımdı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizi, her ne kadar hikaye değiştirilerek senaryolaştırılsa da etkileyici bir yapım olarak uzun yıllar hatıralarda kalacak.

2017 yılının Mart ayında başlayan ve 2019 yılının Mayıs ayında 3. sezonuyla ekrana veda eden İstanbullu Gelin dizisinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapmıştı. O3 Medya imzalı dizinin üç oyuncusunun, sürpriz bir proje için bir araya gelmesi ise heyecan yarattı.

Dizide Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver, daha sonra Babil dizisinde rol almıştı. Uzun zamandır ekranda olmayan oyuncunun hayranları onu dizide görmek için sabırsızlanıyor ama Enver, bu kez tiyatro oyununda yer almayı seçti.

Aslı Enver ile birlikte İstanbullu Gelin’de Esma Sultan’ı oynayan İpek Bilgin ve Osman karakterine hayat veren Güven Murat Akpınar, birlikte sahneye çıkmaya hazırlanıyorlar.

Sırça isimli tiyatro oyununda ayrıca genç kuşağın başarılı isimlerinden Cem Yiğit Üzümoğlu da rol almakta. İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı ve BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça isimli tiyatro oyunu, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça, 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapıyor!

15 Şubat’ta biletleri satışa sunulacak olan Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini ise Ömer Sarıgedik yaptı.