Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisiyle ilgili karar büyük hüsran yaşattı!

Kalp Yarası dizisiyle ilgili karar büyük hüsran yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in rol aldıkları atv’nin dizisi Kalp Yarası, sessiz sedasız kemik bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyordu. Usta isim Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizi, Antakya’da çekiliyordu.

Masalsı manzaralar eşliğinde bir aşk hikayesinin anlatıldığı dram dizisi, reytingleri istenildiği gibi olmasa da bir şekilde ekranda kalmaya devam etti. Diziyi baştan beri izleyenler, sosyal medyada farkındalık yaratmak için çırpınıp durdular. Final yapma korkusu nedeniyle seslerini duyurmak için çabaladılar.

Bir süre önce dizinin final yapacağı iddiaları sonrasında da yine izleyicinin tepkisi gecikmedi ve yapımcıya, kanala seslenerek dizilerinin finaline engel olmaya çalıştılar. Fakat ne yazık ki Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin 31. bölümde final yapmasına karar verildi!

Dizinin 21 Şubat’ta 32. ve son bölümü yayınlanacak. Dizinin takipçileri bu duruma isyan bayrağını çoktan çekti bile! Aylardır diziyle ilgili olarak sosyal medyada çığlıklar atmaya çalışan izleyici, dizi bitmesin diye uğraştılar ancak nafile!

Kalp Yarası dizisiyle ilgili karar büyük hüsran yaşattı! 7

Atv final kararını verdi ve bu kararın değişme ihtimali de yok! Twitter’da 100 bine yaklaşan Kalp Yarası dizisi için atılan mesaj trafiği, izleyicinin nasıl bir uğraş verdiğini ortaya koymakta! Süreç Film imzalı dizinin hem yapımcısı hem de kanalına tepkiler büyüyor!

“Final ertelensin, Kalp Yarası devam etsin” şeklinde mesajlarla seslerini duyurmaya çalışan izleyici için dizinin final yapacak olması büyük bir hüzün yaşatmakta. Kanalın düşük reytingler karşısında maliyetleri karşılama durumu da kalmayınca bu kararı vermek zorunda kaldığı anlaşılıyor.

21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 32. bölümüyle Kalp Yarası dizisi ekrana veda edecek…