Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman artık İtalyan tarihine de adını bir şekilde yazdırdı

Can Yaman artık İtalyan tarihine de adını bir şekilde yazdırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de çok önemli işler yapan ve oyunculuk performansı ile milyonların sevgisini kazanan Can Yaman, yurt dışı açılımı da sergileyerek kariyerinde bambaşka bir dönemi başlattı. Türkiye’de yaptığı iş ile popüler olup da bunu yurt dışına taşıyarak ilerleyen ilk oyunculardan birisi olması da Can Yaman adına, elde ettiği başarının büyüklüğünü gösteriyor.

Bu süreçte kendisine en yakın olarak gördüğü İtalya’yı seçen Can Yaman, bir İtalyan lisesinde okuması ve çok iyi İtalyanca konuşması ile de beğeni topladı. Erkenci Kuş dizisinin tüm dünyayı etkileyen bir yapım olması ve bir anda milyonların sevgisini kazanan Can Yaman, şimdilerde İtalya’nın tarihine de dokunan bir noktaya doğru geldi.

İtalya’da çeşitli reklam anlaşmaları yapan, bazı dizilerde rol alan ve kendisine çocuklara yardım için dernek bile kuran ünlü oyuncu, ayrıca ismini markalaştırarak çeşitli ürünleri de piyasaya sürerek çok geniş bir kariyer adımı gerçekleştirdi. Bu kariyer adımlarından birisi de El Turco isimli yeni Disney Plus dizisi oldu.

İtalyan tarihinde de yeri olan Yeniçeri askeri Hasan Balaban’ın hikayesinin anlatıldığı El Turco dizisi, Can Yaman’ın oyunculuk kariyerindeki en anlamlı işlerden birisi oldu. Çünkü bu adımı ile ünlü oyuncu ismini İtalyan tarihine de bir şekilde yazdırmış oldu.

Can Yaman’ın 6 bölümlük El Turco dizisinde Greta Ferro ile başrolü paylaşması da İtalya’da öne çıkmasında etkili olacak gibi gözüküyor. Ayrıca yaz döneminden bu yana El Turco dizisi için yapılan çalışmaların da bittiği ortaya çıktı. 6 bölümlük kısa bir dizi olmasına rağmen El Turco projesi için bir hayli çalışma yapıldı ve Can Yaman da çekimlerin gerçekleştirildiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de uzun süre kaldı.

Uluç Bayraktar gibi tecrübeli bir yönetmenin çekimlerinde bulunduğu El Turco dizisi büyük merakla bekleniyor. Can Yaman’ın yanı sıra Türk oyuncular Armağan Oğuz ile Uğur Yıldıran’ın da bu ekibin bir parçası olduğunu hatırlatalım.

Can Yaman artık İtalyan tarihine de adını bir şekilde yazdırdı 7