Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman gönlünü yine bir İtalyan güzele mi kaptırdı?

Can Yaman gönlünü yine bir İtalyan güzele mi kaptırdı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir İtalya’da bulunan Can Yaman, İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’dan ayrıldıktan sonra gönlünü bu defa İtalyan aktris Francesca Chillemi’ye kaptırdı.

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden Can Yaman’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım, Chillemi ile haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrular nitelikte.

Can Yaman, Francesca Chillemi ile pozlarını “Güneş gibi güzel.” notuyla sosyal medyadan yayınladı. Rol aldığı Sandokan adlı dizi için İtalya’da bulunan Can Yaman’ın adı, geçtiğimiz yıl evlilik hazırlığı yaptığı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’dan ayrıldıktan sonra ünlü aktris Francesca Chillemi ile anılmıştı.

Can Yaman gönlünü yine bir İtalyan güzele mi kaptırdı? 76

Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Can Yaman geçtiğimiz yılın yaz aylarında İtalya’da bomba bir dizi anlaşması daha yaptığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Anlaşmanın detaylarını sosyal medyadan duyuran Yaman, Eylül ayının sonunda Roma ve Palermo çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi ‘Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle başrol oynayacağını duyurdu.

Can Yaman gönlünü yine bir İtalyan güzele mi kaptırdı? 77

Çekimler esnasında da birlikte görüntülenen ikiliden ilk defa set dışında samimi bir poz geldi. Can Yaman’ın sosyal medya paylaşımı “Yeni sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti’ şeklinde yorumlandı.