Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Derin’ini bir de Melis Sezen’den dinleyin, fikriniz değişecek!

Sadakatsiz dizisinin Derin’ini bir de Melis Sezen’den dinleyin, fikriniz değişecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ikinci sezonuyla ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, son yılların öne çıkan genç isimlerinden biri oldu. Etkileyici bir performansla canlandırdığı Derin karakterini seven de çok sevmeyen de!

Genç ve varlıklı ailesinin sayesinde el üstünde büyüdüğü bir hayata sahip olan Derin, ailesiyle mükemmel bir ilişkisi olmamasına rağmen varlıklı olmalarının ona içten içe daima verdiği güvenle yaşayan bir karakter. Erkek kardeşinden farklı olarak, ailesi Derin’in üzerine hep daha çok düşmüş. İlk sezon Volkan ile yasak ilişkisi öğrenilip Asya ile Volkan ayrılınca, sevdiği adamla evlenme şansı bulmuştu. Fakat bu fırsatı iyi değerlendiremeyince yeni sezonda aklı sürekli Asya’da olan Volkan’ı takıntı olduğu kadından ayırmak için kendi kendine bir savaş veriyor.

Asya’ya yaşattıkları, planları, entrikalarıyla izleyiciler arasında seveni de çok, sevmeyeni de. Fakat kendine münhasır ve seyirciyi kendine çeken bir karakter. Geçtiğimiz ay Alem Dergisi’nin kapak güzeli olan başarılı isim çok konuşulan Derin karakteriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Sadakatsiz dizisinin Derin’ini bir de Melis Sezen’den dinleyin, fikriniz değişecek! 7
Finale doğru adım adım ilerleyen dizide Derin gibi kötü bir karakter canlandırmanın zor ve kolay yanları sorulduğunda Melis Sezen, net bir cevapla Derin’i kötü olmadığını ifade ederken; canlandırdığı karakterle ilgili düşüncelerini şu şekilde belirtti;

“Hiçbir karakterin saf kötü olduğuna inanmıyorum. Yaşayan hiçbir insanın da saf kötü olduğunu düşünmüyorum. Derin, dişli bir karakter, bana çok güzel alanlar açan bir karakter. Bazen ne yaptığını, nerelere gittiğini kestiremiyorum. Çok yükselen, alçalan adı gibi Derin bir kişiliği var. O yüzden beni çok besliyor. Bir de hiç bilmediğim yerlere de götürüyor beni. “

Ayrıca Melis Sezen, Derin ile en çok benzeyen ve sevdiği yanları içinse; “inandıklarının peşinden gitmesi ve sevdiklerini bırakmaması” açıklamasında bulundu.