Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar…

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, şu sıralar İtalyan hayranlarını mest eden paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İtalya’da çok sevilen Yaman, rol aldığı dizilerin yayınlanmasının ardından ülkenin en popüler isimleri arasına girmeyi başardı!

Oyuncu, her yaptığıyla adeta sosyal medyanın diline düşüyor. Şimdilerde bazı projeleri nedeniyle geçici olarak İtalya’da. Can Yaman’ın etkinlik takvimi ise sosyal medya hesabını takip edenler tarafından ilgiyle izleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Roma Türk Büyükelçiliği için bir reklam kampanyasında rol aldı oyuncu. Türkiye’nin kültür turizmi için çekilen kısa filmle birlikte kültür elçiliği yaptı

Aynı zamanda İtalya’ya bir reklam filmi çekimine gittiği de biliniyor oyuncunun. Dünyaca ünlü Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini yaptığı makarna reklamında rol aldı.

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 12

Sosyal medya hesabından Özpetek ile yeniden bir araya geldiklerini gösteren bir kareyi de paylaşan oyuncunun, bu kez web için çekilen bir makarna reklamında rol aldığı öğrenildi.

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 13

Yönetmenliğini yine Ferzan Özpetek’in yaptığı çekimlerde çok eğlendikleri de sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya konuldu.

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 14

Reklamda yer alan bir başka oyuncunun paylaşımını Can Yaman da instagram sayfasından repost etti. Eğlenceli bir çekim yapıldığı paylaşımdaki sözlerden de anlaşılıyor. Bol bol makarna yedikleri anlaşılan oyuncular, çekimler sırasında aşağıdaki pozu verdiler…

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 15

Bu arada Yaman’ın İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta’nın televizyondan bir görüntüsünü çeken oyuncu, böylece ilişkilerinin hala devam ettiğini de göstermiş oldu.

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 16

Giyim tarzıyla da dikkat çeken oyuncu, bir markayı etiketlediği pozunda ise spor kıyafetlerle görülüyor. Maskesini de kıyafine uygun renklerden seçmiş Can Yaman.

Can Yaman şov devam ediyor! İşte sevgilisi, arkadaşları, Ferzan Özpetek ve makarna reklamından pozlar... 17

Sosyal medya üzerinden İtalya’daki etkinliklerini, günlük hayatını da gözler önüne seren Can Yaman, aynı zamanda İtalya’da yayınlanacak olan Sandokan isimli dizisi için de yoğun bir şekilde çalışıyor. Hazırlıkları süren dizi için şu sıralar dövüş sporları, kılıç kullanma ve at binme dersleri alıyor…