Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan ayrılan iki oyuncu, Star TV’nin yeni dizisinde buluştu!

Yasak Elma’dan ayrılan iki oyuncu, Star TV’nin yeni dizisinde buluştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna doğru ilerlesek de kanalların yeni dizi projeleri bitmek bilmiyor. Yeni dizilerle ilgili haberlere bir tanesi daha eklendi. Star TV’nin iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Henüz dizinin ismi belli değil ama ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile anılmaya başlandı.

İddialı bir dizi olduğu konuşulan yeni proje ile ilgili olarak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında iki yeni oyuncunun daha diziye katıldığı ve bir başka ünlü ismin de adının geçtiği öğrenildi.

Buna göre, diziye katılan iki ismin, Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinden ayrılan iki kişi olması da güzel bir tesadüf oldu.

Geçtiğimiz sezon Leyla karakteri ile Yasak Elma’da yer alan Tuvana Türkay’ın, Star TV’nin yeni dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Türkay, Yasak Elma’dan sonra başka projede yer almamıştı.

Ayrıca dizide Mert karakterini oynayan Can Nergis de Yasak Elma’dan ayrılmıştı bir kaç bölüm önce. Nergis’in de Star TV’nin iddialı projesine transfer olduğu bilgisi verilmekte.

Bu arada bir başka heyecanlandıran haber ise Nur Fettaoğlu tarafından geldi. En son Babil dizisi ile ekranlara gelen Nur Fettahoğlu’nun ismi de yeni diziyle anılıyor.

Henüz projesi kabul edip etmediği bilinmiyor ama önümüzdeki günlerde bu konuda netleşecektir. Ayrıntıları paylaşıyor olacağız…