Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman İtalya’da miniklerin de kalbini fethetti!

Can Yaman İtalya’da miniklerin de kalbini fethetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir İtalya’da yaşayan ve ülkede pek çok projeye imza atan Can Yaman, Roma ve Palermo’da çekilecek olan, yeni dizi projesi  ‘Violet Like the Sea’ için bir süredir Polermo’da bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun Polermo’da kaldığı otelin önünde izdiham yaşanmış hayranları oyuncuyu görebilmek için otel kapısına toplanmıştı. Can Yaman, bu anları da instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

İtalya’da ki hayran kitlesini her geçen gün artıran ünlü oyuncunun ülkedeki  minik hayranlarının sayısı da bir hayli fazla. Can Yaman evinin kapısına gelen küçük kız hayranı ile çektiği videoyu da instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

View this post on Instagram

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Can Yaman, oldukça heyecanlı olduğu gözlenen minik hayranı ile sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yakışıklı oyuncu paylaşımına; “Çocuklar gülümsemeye ve hayallere yardım eder” yazdı.

Öte yandan instagram da 9 milyon takipçiye doğru hızla koşan Can Yaman’ın bilek güreşi yaptığı videosu da takipçilerinden ilgi gördü. Can Yaman’ın eğlenceli ve keyifli hallerinin yer aldığı video kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

View this post on Instagram

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi