Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a sürpriz konuk oyuncu!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a sürpriz konuk oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz nihayet çok yakında sete çıkıyor. Yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizide izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada milyonlarca izleyiciye sahip Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan, tüm diziler başlamasına rağmen hala bir ses seda çıkmıyordu. Bunun üzerine dizinin izleyicileri de büyük bir merak içerisine girmişti.

Nihayet güzel haber geçen hafta geldi. Geçtiğimiz sezon 199. bölümüyle final yapan ve altıncı sezonunu sona erdiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin yedinci sezon için çok yakında sete çıkacağı, ekim ayı sonuna doğru yeni bölümüyle ekrana geleceği açıklandı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a sürpriz konuk oyuncu! 7

Üstelik yeni sezonda izleyiciyi yepyeni oyuncu kadrosu da bekliyordu. Buna göre Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan gibi bomba isimler karşımıza çıkacak.

Diziye yeni bir oyuncunun daha konuk olacağı bugün gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu. Birsen Altuntaş, deneyimli oyuncu İlker Aksum’un Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

İlker Aksum halen Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde Mehmet karakterini canlandırıyor. Aksum’u Kanunsuz Topraklar’dan önce 2020 yılında yayınlanan Ramo dizisinde izlemiştik.