Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’dan yine havasını attı!

Can Yaman, İtalya’dan yine havasını attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar geçici olarak İtalya’ya yerleşen Can Yaman, ülkeye o kadar alıştı ki paylaşımlarıyla sanki yıllardır orada yaşıyormuş izlenimi veriyor. İtalya’daki hayranları bu durumdan hayli memnun. Kısa bir süre sonra İtalyan televizyonu için çekilecek olan Sandokan isimli dizisine başlayacak. Oyuncu, iddialı dizi için at binme, kılıç kullanma gibi dersler aldı.

Ayrıca yakın dövüş eğitimleri de alan oyuncu, sporu da ihmal etmiyor ve kendisine Erkenci Kuş ile birlikte bambaşka bir süreç yaşatan kaslarını da korumaya devam ediyor!

Oyuncu, bilindiği gibi ekrana Özge Gürel ile oynadığı Dolunay dizisinin ardından, Erkenci Kuş ile bambaşka bir şekilde dönmüştü. Demet Özdemir ile birlikte oynadığı dizi için 5 ay yoğun spor yapan ve kaslarını geliştiren oyuncu, dizi için tarzını da değiştirince çok dikkat çekti.

Yabancı hayran sayısını da Erkenci Kuş dizisi ile arttıran Can Yaman, rol aldığı yapımların İtalya’da yayınlanmasıyla ülkede de büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Şimdilerde büyük ilgi gördüğü ülkede bir hayat kuran oyuncu, aynı zamanda bir makarna reklamında oynadı ve çeşitli televizyon kanalları, dergiler ve gazetelere de röportajlar veriyor.

Can Yaman, instagram sayfasından da sık sık paylaşımlar yapıyor. Oyuncu, son olarak aşağıdaki paylaşımıyla dikkat çekti.

İtalya’da aracında trafikte seyreden oyuncu, bu pozuyla “İtalya’dayım, keyfim yerinde” dedi adeta! Bu arada sakallarının da uzadığı görülen oyuncunun, rolü için uzattığı düşünülüyor…

İşte Can Yaman’ın son paylaşımı…

Can Yaman, İtalya'dan yine havasını attı! 7