Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Bulut yazacak, Demet Özdemir başrolde yer alacak, Disney Plus yayınlayacak!

Pınar Bulut yazacak, Demet Özdemir başrolde yer alacak, Disney Plus yayınlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in yeni dizi projesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Kerem Bürsin ile Demet Özdemir’in birlikte yer alma ihtimali ortaya çıkmıştı ama bu konuda henüz net bir durum yok.

Demet Özdemir’in başrolünde yer alacağı dizi Disney Plus platformu için hazırlanacak. Dizinin isminin Dünya ile Benim Aramda şeklinde belirlendiği ortaya çıktı. Ezel, Suskunlar, 20 Dakika, Mucize Doktor ve Şahmaran dizilerinin senaryosunu yazan Pınar Bulut’un kaleminden yine çok iddialı bir hikayenin gelmesi bekleniyor.

MF Yapım tarafından hazırlıklarına başlanan dizide 4 başrol olacak. İki kadın başrol oyuncusu netleşti. Şimdi 2 erkek başrol aranıyor… Kadın oyuncular olarak ilk olarak Demet Özdemir’in ismi ortaya çıktı. Ardından da Son Yaz ile büyük çıkış yakalayan Hafsanur Sancaktutan’ın dizide yer alacağı netleşti…

Pınar Bulut yazacak, Demet Özdemir başrolde yer alacak, Disney Plus yayınlayacak! 7

Hafsanur Sancaktutan tercihi de bir hayli anlamlı oldu. Hande Erçel ve Pınar Deniz’in ardından genç oyuncu ile de Disney Plus projesi için anlaşıldığı kulislere yansımıştı. Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan’ın aynı dizide başrolde yer alması da önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekti.

Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından Şükrü Özyıldız ile birlikte kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Demet Özdemir, Aşk Taktikleri isimli sinema filmi çekmişti.

Oyuncu kendisine gelen birçok teklif arasında Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı Dünya ile Benim Aramda isimli diziyi tercih etti. Disney Plus’un yeni ekran yüzlerinden birisinin Demet Özdemir olması da kesinleşti.

Dizinin çekimleri için Mart ayında sete çıkılacak.