Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu…

Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine maddi ve manevi destekler akıyor. Tüm ülkenin seferber olduğu, 10 ilimizi etkileyen depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, öncü olan isimler arasında ise dizi-sinema filmleriyle gönüllere taht kuran isimler geliyor.

Aralarında Esra Bilgiç, Burcu Biricik, Pınar Deniz, Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Helvacıoğlu, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, Nurgül Yeşilçay, Eda Ece, Alper Kul, Kerem Bürsin, Burak Deniz, Özge Özacar, Melisa Sözen, Mert Fırat, Sinem Ünsal, Hande Erçel, Ezgi Mola, Selma Ergeç, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Kıvanç Kasabalı, Müjde Uzman, Sıla Türkoğlu, Burcu Özberk, Sinem Ünsal, Celil Nalçakan, Umut Kurt, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Demet Özdemir, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar, Kaan Urgancıoğlu gibi pek çok ismin yer aldığı ünlü isimlerin bir çoğu, sahada yardım ekiplerine destek veriyor, malzeme koliliyor ya da AHBAP, BabalaTV, İhtiyaç Haritası gibi kuruluşlarla yanyana çalışarak gerekli yerlere ulaşıp, deprem bölgesine gönderilmek üzere çeşitli ihtiyaçların temin edilmesi için çaba gösteriyorlar.

Dizileriyle ve filmleriyle sevilen, hepsi birbirinden ünlü oyuncular, aynı zamanda maddi destekleriyle de dikkatleri çekiyorlar. Kimilerinin yaptıkları maddi yardımlar gündeme gelmese de Haluk Levent’in AHBAP Derneği olarak gelen yardımları sosyal medya hesabından tek tek aktarmasıyla bazı isimlerin maddi yardımları da görünür oluyor.

Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu... 10

Bu isimler arasında Aras Bulut İynemli 200 bin TL, Celil Nalçakan 100 bin TL, Burak Deniz 150 bin TL, Kıvanç Tatlıtuğ 200 bin TL yardımlarıyla dikkat çeken isimler oldular. İş, sanat, spor camiasından pek çok kişinin maddi yardımlarını tek tek açıklayan Haluk Levent’in sosyal medya hesabına yansıyan isimlerden ikisi de Kerem Bürsin ve Can Yaman oldu.

Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu... 11

Bürsin, ayrıca İngilizce olarak yaptığı videolu yayınlarla da deprem felaketinin dünyanın pek çok yerinde daha çok dikkat çekmesini sağlayan isimlerin başında geldi. Oyuncunun çektiği videoda destek istemesiyle, farklı ülkelerden hayranları da bu çağrıya olumlu destek verdiler.

Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu... 12

Kerem Bürsin’in depremzedeler için AHBAP’a 200 bin TL yardım yaptığı da öğrenildi. Ayrıca depremzedeler için destek çalışmalarını sürdüren Can Yaman’ın da 250 bin TL maddi yardım yaptığı da sosyal medyaya yansıdı.

Can Yaman ve Kerem Bürsin de depremzedeler için para bağışında bulundu... 13